Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tipula fc Laporteam
Normal Tactiek 352
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 24.5
zwak Schieten matig
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Arcega is nu in balbezit. Arcega geeft een hoge lob. Daar is Palop Cervera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uña rent richting de bal. Uña passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Campos Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguinaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Campos Gallardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipula fc - Laporteam 0:1

20e minuut.
Debón onderschept slim de pass. García Escribano verovert de bal door een tackle van achteren. García Escribano passt de bal in één keer door. Uña bereikt de bal nog maar net als eerste. Uña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Campos Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Campos Gallardo probeert naar een medespeler te passen. Palop Cervera bereikt de bal nog maar net als eerste. Uña onderschept slim de pass. Uña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipula fc - Laporteam 0:2

24e minuut.
Uña is nu in balbezit. Uña passt de bal zonder na te denken. Sebastián Nadal Martorell speelt de bal door. Nogueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogueira geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pérez Vargas met een harde bal richting middenveld. Eriz kopt de bal weg. García Escribano kan de bal niet met de borst controleren. Uña rent richting de bal. Uña draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tipula fc 65%, Laporteam 35%.
Tipula fc - Laporteam 0:2

61e minuut.
Lavín geeft de bal voor. Aguinaga kopt de bal weg. Ruiz Moñino rent richting de bal. Ruiz Moñino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tipula fc - Laporteam 1:2

72e minuut.
Debón onderschept slim de pass. Debón geeft de bal voor. Campos Gallardo is nu in balbezit. Campos Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Mantecón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipula fc - Laporteam 1:3

79e minuut.
García Escribano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

85e minuut.
Martínez Doblás raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tipula fc 56%, Laporteam 44%.
Tipula fc - Laporteam 1:3