Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wu Tang Team SAINTS F.C.
Normal Tactiek 433
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 34.2
poor Schieten average
weak Passen adequate
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Pérez Costa is nu in balbezit. Kazimierski verovert de bal door een tackle van achteren. Kazimierski met een sublieme pass. Guşeilă is nu in balbezit. Guşeilă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lucero heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wu Tang Team - SAINTS F.C. 0:1

9e minuut.
Kazimierski kan de bal niet met de borst controleren. Kazimierski passt de bal met de wreef. Guşeilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogaru rent richting de bal. Dogaru draait met de bal, schiet en ... Barbadilla Cervilla bokst de bal weg.

17e minuut.
Majić is nu in balbezit. Majić geeft de bal voor. Xiaocheng kopt de bal weg. Guşeilă rent richting de bal. Guşeilă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kazimierski kopt de bal weg. Dogaru heeft problemen om de bal te vangen. Dogaru passt de bal zonder na te denken. Guşeilă is nu in balbezit. Guşeilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Arenales onderschept slim de pass. García Juan onderschept slim de pass. García Juan geeft een lange en hoge pass. Guşeilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşeilă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Xiaocheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazimierski rent richting de bal. Kazimierski passt de bal in één keer door. Guşeilă is nu in balbezit. Guşeilă draait met de bal, schiet en ... Barbadilla Cervilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dogaru krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wu Tang Team - SAINTS F.C. 0:2

26e minuut.
Daar is Amutio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xiaocheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşeilă is nu in balbezit. Guşeilă draait met de bal, schiet en ... Lucero verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Çimci zal de hoekschop nemen. Guşeilă krijgt zijn hoofd ertegen. Pérez Belloso kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wu Tang Team 70%, SAINTS F.C. 30%.
Wu Tang Team - SAINTS F.C. 0:2

52e minuut.
Xiaocheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaocheng geeft een hoge lob. Guşeilă is nu in balbezit. Guşeilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wu Tang Team - SAINTS F.C. 0:3

53e minuut.
Pérez Belloso geeft de bal voor. Arenales is nu in balbezit. García Juan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arenales wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Arenales kan niet meer verder spelen. Álvarez Mantilla komt het veld opgelopen. Bacallado wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Inworp. Majić met een snelle inworp. Xiaocheng geeft een hoge lob. Dogaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wu Tang Team - SAINTS F.C. 0:4

60e minuut.
Pérez Belloso probeert de bal met de borst te controleren. Majić bereikt de bal nog maar net als eerste. Majić passt de bal met de wreef. Guşeilă is nu in balbezit. Guşeilă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
García Juan rent richting de bal. García Juan geeft de bal voor. Abadexo heeft problemen om de bal te vangen. Guşeilă rent richting de bal. Guşeilă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Kazimierski verovert de bal door een tackle van achteren. Guşeilă rent richting de bal. Lucero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşeilă verovert de bal door een tackle van achteren. Guşeilă haalt uit met een fantastische trap. Barbadilla Cervilla bokst de bal weg.

82e minuut.
Amutio rent richting de bal. Pérez Costa is nu in balbezit. Kazimierski verovert de bal door een tackle van achteren. Amutio onderschept slim de pass. Amutio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wu Tang Team 66%, SAINTS F.C. 34%.
Wu Tang Team - SAINTS F.C. 0:4