Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Capsule Corp CF Mieres Del Camino
Normal Tactiek Royal
35% Balbezit 65%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 44.5
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prat onderschept slim de pass. Wernecki probeert naar een medespeler te passen. Figielski rent richting de bal. Figielski haalt uit met een fantastische trap. Aller bokst de bal weg. Lasek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Prat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rodríguez Álvarez is nu in balbezit. Rodríguez Álvarez passt de bal zonder na te denken. Figielski rent richting de bal. Figielski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Figielski heeft problemen om de bal te vangen. Figielski speelt de bal door. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dragomirescu schiet op doel. Aller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lasek rent richting de bal. Lasek schiet op doel. Aller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Rodríguez Álvarez kopt de bal weg. Dragomirescu heeft problemen om de bal te vangen. Prat rent richting de bal. Dragomirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Capsule Corp - CF Mieres Del Camino 0:1

18e minuut.
Wernecki met een sublieme pass. Lasek rent richting de bal. Lasek passt de bal zonder na te denken. Figielski rent richting de bal. Figielski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Wasil verovert de bal door een tackle van achteren. Lasek heeft problemen om de bal te vangen. Lasek met een sublieme pass. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. Aller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Lasek kopt de bal weg. Wernecki heeft problemen om de bal te vangen. Wernecki probeert naar een medespeler te passen. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Prat verovert de bal door een tackle van achteren. Prat geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Álvarez kopt de bal weg. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. Aller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lasek rent richting de bal. Lasek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Capsule Corp - CF Mieres Del Camino 0:2

39e minuut.
Prat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wernecki onderschept slim de pass. Wernecki speelt de bal door. Klungelig pakt Lasek de bal. Lasek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Viedma onderschept slim de pass. Wasil is nu in balbezit. Wasil met een sublieme pass. Figielski heeft problemen om de bal te vangen. Figielski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Capsule Corp - CF Mieres Del Camino 0:3

42e minuut.
Rodríguez González probeert naar een medespeler te passen. Daar is Navarro Pedrós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragomirescu onderschept slim de pass. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap. Aller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Viedma is nu in balbezit. Paal!

45e minuut.
Prat passt de bal met de wreef. Wernecki rent richting de bal. Met opzet legt Navarro Pedrós zijn tegenspeler op de grond. Navarro Pedrós krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Wernecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Lasek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dragomirescu kopt de bal weg. Figielski is nu in balbezit. Figielski haalt uit met een fantastische trap. Aller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capsule Corp - CF Mieres Del Camino 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capsule Corp 73%, CF Mieres Del Camino 27%.
Capsule Corp - CF Mieres Del Camino 0:4

54e minuut.
Wasil passt de bal zonder na te denken. Dragomirescu heeft problemen om de bal te vangen. Figielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... Aller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Gómez Ortiz is nu in balbezit. Figielski verovert de bal door een tackle van achteren. Figielski passt de bal zonder na te denken. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Figielski is nu in balbezit. Figielski probeert naar een medespeler te passen. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Dragomirescu rent richting de bal. Figielski rent richting de bal. Dragomirescu rent richting de bal. Figielski rent richting de bal. Figielski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Figielski verovert de bal door een tackle van achteren. Figielski passt de bal zonder na te denken. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... Aller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Capsule Corp - CF Mieres Del Camino 0:5

71e minuut.
Guillén geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Figielski met een snelle inworp. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Viedma trapt de bal weg van het doel. Navarro Pedrós heeft problemen om de bal te vangen. Dragomirescu speelt de bal door. Figielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski schiet op doel. Aller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aller met een sublieme pass. Rodríguez Álvarez kopt de bal weg. Guillén kan de bal niet met de borst controleren. Figielski is nu in balbezit. Figielski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lasek zal de hoekschop nemen. Daar is Gómez Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Capsule Corp - CF Mieres Del Camino 0:6

82e minuut.
Figielski passt de bal met de wreef. Lasek rent richting de bal. Daar is Dragomirescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragomirescu schiet op doel. Viedma probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Capsule Corp - CF Mieres Del Camino 0:7

86e minuut.
Rodríguez Álvarez kopt de bal weg. Figielski rent richting de bal. Figielski passt de bal met de wreef. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capsule Corp 80%, CF Mieres Del Camino 20%.
Capsule Corp - CF Mieres Del Camino 0:7