Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sondika PAJEROS.F.C.
Sex Machine!! Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 19
goed Schieten slecht
uitstekend Passen zwak
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Martínez de Luna rent richting de bal. Martínez de Luna met een sublieme pass. Ottoni probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Puńko de bal. Puńko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kristka met een sublieme pass. Canavaro speelt de bal door. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rentería is nu in balbezit. Ortakoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ortakoğlu passt de bal met de wreef. Daar is Puńko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puńko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Vall rent richting de bal. Canavaro verovert de bal door een tackle van achteren. Canavaro speelt de bal door. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ottoni passt de bal met de wreef. Ortakoğlu is nu in balbezit. Sarmiento legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ortakoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Puńko legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - PAJEROS.F.C. 1:0

20e minuut.
Martínez de Luna rent richting de bal. Martínez de Luna passt de bal zonder na te denken. Puńko probeert naar een medespeler te passen. Ortakoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ottoni probeert naar een medespeler te passen. Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavaro passt de bal in één keer door. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Rentería bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko verovert de bal door een tackle van achteren. Puńko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ortakoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortakoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - PAJEROS.F.C. 2:0

28e minuut.
Canavaro geeft een lange en hoge pass. Puńko kopt de bal weg. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - PAJEROS.F.C. 3:0

30e minuut.
Ottoni passt de bal zonder na te denken. Canavaro heeft problemen om de bal te vangen. Canavaro met een sublieme pass. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez de Luna met een snelle inworp. Ottoni speelt de bal door. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko draait met de bal, schiet en ... Tavio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Puńko rent richting de bal. Puńko schiet op doel. Tavio bokst de bal weg. Sarmiento heeft problemen om de bal te vangen. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - PAJEROS.F.C. 4:0

36e minuut.
Ottoni passt de bal in één keer door. Kristka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristka geeft een hoge lob. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu schiet op doel. Tavio bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ottoni heeft problemen om de bal te vangen. Urízar is nu in balbezit. Ottoni verovert de bal door een tackle van achteren. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sarmiento trapt de bal weg. Martínez de Luna is nu in balbezit. Martínez de Luna geeft de bal voor. Puńko rent richting de bal. Puńko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Ottoni is nu in balbezit. Ottoni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Silva Linares de bal. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Ottoni rent richting de bal. Ottoni speelt de bal door. Rentería is nu in balbezit. Puńko verovert de bal door een tackle van achteren. Puńko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Urízar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez de Luna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ottoni is nu in balbezit. Ottoni geeft de bal voor. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sondika 21%, PAJEROS.F.C. 79%.
Sondika - PAJEROS.F.C. 4:0

47e minuut.
Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu probeert naar een medespeler te passen. Puńko rent richting de bal. Puńko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - PAJEROS.F.C. 5:0

50e minuut.
Urízar kopt de bal weg. Inworp. Martínez de Luna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ottoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottoni geeft de bal voor. Tavio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Ottoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottoni met een sublieme pass. Klungelig pakt Martínez de Luna de bal. Martínez de Luna geeft een hoge lob. Ortakoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Tavio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Puńko de bal onder controle te krijgen. Canavaro is nu in balbezit. Canavaro probeert naar een medespeler te passen. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Inworp. Felipe met een snelle inworp. Orueta Ibarrola probeert de bal met de borst te controleren. Orueta Ibarrola geeft de bal voor. Rodríguez de la Peña kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Silva Linares geeft een hoge lob. Kanar kopt de bal weg. Daar is Martínez de Luna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ottoni rent richting de bal. Ottoni geeft de bal voor. Tavio bokst de bal weg.

71e minuut.
Kristka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristka geeft een lange en hoge pass. Silva Linares controleert de bal met de borst. Ortakoğlu onderschept slim de pass. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Canavaro de bal. Rodríguez de la Peña onderschept slim de pass. Rodríguez de la Peña met een sublieme pass. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - PAJEROS.F.C. 6:0

74e minuut.
Daar is Canavaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canavaro geeft een lange en hoge pass. Puńko is nu in balbezit. Puńko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - PAJEROS.F.C. 7:0

81e minuut.
Canavaro geeft de bal voor. Ortakoğlu kopt de bal weg. Puńko is nu in balbezit. Puńko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - PAJEROS.F.C. 8:0

83e minuut.
Canavaro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Urízar de bal. Puńko rent richting de bal. Puńko draait met de bal, schiet en ... Rentería probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sondika 21%, PAJEROS.F.C. 79%.
Sondika - PAJEROS.F.C. 8:0