Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
West Jamón R. Valladolid
442.0 Tactiek 532
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.8 gemiddelde waardering 47.9
average Schieten very good
adequate Passen solid
adequate Verdedigen solid


5e minuut.
La Plagia bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodyga onderschept slim de pass. Włodyga probeert naar een medespeler te passen. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Szubierajski geeft een hoge lob. Sorocori probeert de bal met de borst te controleren. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda draait met de bal, schiet en ... Rottstegge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - R. Valladolid 1:0

10e minuut.
Simitçi geeft een lange en hoge pass. Czyżewski is nu in balbezit. Czyżewski met een sublieme pass. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Skirło met een sublieme pass. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akmaz. Akmaz krijgt een gele kaart. Fejkiel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fejkiel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gharabaghtsyan springt en kopt de bal. Seba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Domonkoš probeert naar een medespeler te passen. Włodyga is nu in balbezit. Włodyga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ojeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojeda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bazler geeft de bal voor. Czyżewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szubierajski de bal. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Murdza rent richting de bal. Murdza passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Portello de bal. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Gharabaghtsyan schiet op doel. Seba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Klungelig pakt Domonkoš de bal. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan geeft een hoge lob. Murdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdza geeft de bal voor. Seba bokst de bal weg. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
West Jamón - R. Valladolid 1:1

33e minuut.
La Plagia is nu in balbezit. La Plagia geeft de bal voor. Daar is Koman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Daar is Włodyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. La Plagia is nu in balbezit. Włodyga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. La Plagia wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. La Plagia kan niet meer verder spelen. Cristea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Jamón 57%, R. Valladolid 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
West Jamón - R. Valladolid 1:1

47e minuut.
Murdza is nu in balbezit. Murdza speelt de bal door. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap. Seba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - R. Valladolid 1:2

61e minuut.
Bazler passt de bal in één keer door. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan passt de bal met de wreef. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Włodyga met een sublieme pass. Bartoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skirło tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bartoszewski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

64e minuut.
Fejkiel passt de bal zonder na te denken. Czyżewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżewski geeft een hoge lob. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ... Seba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Szubierajski onderschept slim de pass. Szubierajski geeft een hoge lob. Ojeda is nu in balbezit. Włodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodyga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Czyżewski onderschept slim de pass. Czyżewski met een sublieme pass. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel schiet op doel. Seba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Akmaz rent richting de bal. Akmaz probeert naar een medespeler te passen. Sorocori rent richting de bal. Domonkoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Domonkoš haalt uit met een fantastische trap. Rottstegge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rottstegge speelt de bal door. Gharabaghtsyan kopt de bal weg. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Koman met een snelle inworp. Czyżewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżewski speelt de bal door. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap. Seba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - R. Valladolid 1:3

82e minuut.
Bazler met de inworp. Murdza is nu in balbezit. Murdza geeft de bal voor. Daar is Koman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fejkiel is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - R. Valladolid 1:4

86e minuut.
Ojeda kopt de bal weg. Haras bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodyga verovert de bal door een tackle van achteren. Włodyga schiet op doel. Rottstegge probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Fejkiel is nu in balbezit. Murdza probeert naar een medespeler te passen. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap. Seba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - R. Valladolid 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Jamón 58%, R. Valladolid 42%.
West Jamón - R. Valladolid 1:5