Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R. Valladolid PAJEROS.F.C.
532 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
36 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 18.6
excellent Schieten poor
solid Passen weak
solid Verdedigen poor


3e minuut.
Gharabaghtsyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bartoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewski passt de bal in één keer door. Bazler geeft de bal voor. Fejkiel maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tavio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Rentería de bal. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan schiet op doel. Tavio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - PAJEROS.F.C. 1:0

6e minuut.
Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel met een sublieme pass. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap. Rentería probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Murdza verovert de bal door een tackle van achteren. Murdza met een sublieme pass. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... Tavio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Orueta Ibarrola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorocori verovert de bal door een tackle van achteren. Bazler probeert naar een medespeler te passen. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Gharabaghtsyan schiet op doel. Tavio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Czyżewski met de inworp. Silva Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel verovert de bal door een tackle van achteren. Fejkiel geeft een hoge lob. Gharabaghtsyan krijgt zijn hoofd ertegen. Tavio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Rentería de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - PAJEROS.F.C. 2:0

21e minuut.
Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel speelt de bal door. Murdza rent richting de bal. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Silva Linares rent richting de bal. Fejkiel verovert de bal door een tackle van achteren. Fejkiel passt de bal zonder na te denken. Czyżewski rent richting de bal. Czyżewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - PAJEROS.F.C. 3:0

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rottstegge trapt de bal weg. Murdza kopt de bal weg. Fejkiel heeft problemen om de bal te vangen. Fejkiel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Fejkiel passt de bal in één keer door. Simitçi speelt de bal door. Urízar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan verovert de bal door een tackle van achteren. Gharabaghtsyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Murdza speelt de bal door. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Urízar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan onderschept slim de pass. Gharabaghtsyan passt de bal met de wreef. Tavio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - PAJEROS.F.C. 4:0

40e minuut.
Fejkiel rent richting de bal. Murdza speelt de bal door. Fejkiel heeft problemen om de bal te vangen. Fejkiel geeft een hoge lob. Gharabaghtsyan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - PAJEROS.F.C. 5:0

45e minuut.
Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... Urízar is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bazler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. Valladolid 26%, PAJEROS.F.C. 74%.
R. Valladolid - PAJEROS.F.C. 5:0

47e minuut.
Murdza passt de bal met de wreef. Daar is Fejkiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fejkiel passt de bal met de wreef. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Sarmiento kan de bal niet met de borst controleren. Gharabaghtsyan met een sublieme pass. Fejkiel heeft problemen om de bal te vangen. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - PAJEROS.F.C. 6:0

51e minuut.
Mayorga is nu in balbezit. Murdza onderschept slim de pass. Murdza passt de bal in één keer door. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Murdza passt de bal in één keer door. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan passt de bal zonder na te denken. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - PAJEROS.F.C. 7:0

55e minuut.
Czyżewski rent richting de bal. Czyżewski met een sublieme pass. Fejkiel geeft een lange en hoge pass. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Felipe heeft problemen om de bal te vangen. Murdza probeert naar een medespeler te passen. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel verovert de bal door een tackle van achteren. Fejkiel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bazler passt de bal met de wreef. Rentería rent richting de bal. Rentería passt de bal zonder na te denken. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Simitçi met een sublieme pass. Murdza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fejkiel de bal. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... Tavio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - PAJEROS.F.C. 8:0

71e minuut.
Sangroniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangroniz passt de bal in één keer door. Czyżewski speelt de bal door. Klungelig pakt Fejkiel de bal. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Silva Linares geeft de bal voor. Bartoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewski geeft een hoge lob. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Tavio trapt de bal weg van het doel. Simitçi kopt de bal weg. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rentería is nu in balbezit. Gharabaghtsyan verovert de bal door een tackle van achteren. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - PAJEROS.F.C. 9:0

77e minuut.
Silva Linares is nu in balbezit. Fejkiel verovert de bal door een tackle van achteren. Fejkiel geeft de bal voor. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - PAJEROS.F.C. 10:0

79e minuut.
Vall rent richting de bal. La Plagia onderschept slim de pass. La Plagia met een sublieme pass. Czyżewski met een sublieme pass. Murdza geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Simitçi passt de bal met de wreef. Murdza is nu in balbezit. Murdza passt de bal met de wreef. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Gharabaghtsyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gharabaghtsyan probeert de bal aan de voet te houden. Simitçi speelt de bal door. Daar is Czyżewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. Valladolid 24%, PAJEROS.F.C. 76%.
R. Valladolid - PAJEROS.F.C. 10:0