Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAJEROS.F.C. R. Valladolid
Normal Tactiek 532
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 50.3
poor Schieten excellent
weak Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


5e minuut.
Felipe bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdza onderschept slim de pass. Murdza probeert naar een medespeler te passen. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tavio speelt de bal door. Rakar kopt de bal weg. Murdza speelt de bal door. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap. Tavio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAJEROS.F.C. - R. Valladolid 0:1

7e minuut.
Felipe geeft de bal voor. Simitçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangroniz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sangroniz krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Bartoszewski met een sublieme pass. Bazler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazler geeft een lange en hoge pass. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PAJEROS.F.C. - R. Valladolid 0:2

13e minuut.
Gharabaghtsyan passt de bal in één keer door. Rodríguez de la Peña rent richting de bal. Murdza verovert de bal door een tackle van achteren. Murdza geeft een hoge lob. Fejkiel maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bazler met een snelle inworp. Murdza is nu in balbezit. Murdza met een sublieme pass. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Simitçi onderschept slim de pass. Czyżewski geeft een hoge lob. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Gharabaghtsyan schiet op doel. Tavio probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rottstegge met een sublieme pass. Murdza kopt de bal weg. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... Sarmiento probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czyżewski met de inworp. Daar is Murdza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murdza geeft een hoge lob. Gharabaghtsyan springt en kopt de bal. Tavio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fejkiel krijgt zijn hoofd ertegen. Tavio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rodríguez de la Peña kopt de bal weg. Klungelig pakt Silva Linares de bal. Czyżewski is nu in balbezit. Czyżewski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rakar rent richting de bal. Mayorga verovert de bal door een tackle van achteren. Bartoszewski maakt een afschuwelijke overtreding. Bartoszewski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

26e minuut.
Bazler geeft een lange en hoge pass. Sarmiento heeft problemen om de bal te vangen. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... Tavio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Murdza passt de bal met de wreef. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan passt de bal met de wreef. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PAJEROS.F.C. - R. Valladolid 0:3

31e minuut.
Rakar is nu in balbezit. Orueta Ibarrola onderschept slim de pass. Simitçi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Orueta Ibarrola raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sangroniz neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Felipe kan de bal niet met de borst controleren. Gharabaghtsyan met een sublieme pass. Murdza probeert naar een medespeler te passen. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel schiet op doel. Tavio bokst de bal weg. Rentería rent richting de bal. Rentería geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bazler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Czyżewski geeft de bal voor. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PAJEROS.F.C. - R. Valladolid 0:4

41e minuut.
Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan geeft een lange en hoge pass. Sarmiento is nu in balbezit. Fejkiel verovert de bal door een tackle van achteren. Fejkiel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento geeft de bal voor. La Plagia kopt de bal weg. Daar is Gharabaghtsyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ... Tavio bokst de bal weg. Fejkiel krijgt zijn hoofd ertegen. Tavio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gharabaghtsyan krijgt zijn hoofd ertegen. Tavio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gharabaghtsyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAJEROS.F.C. - R. Valladolid 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAJEROS.F.C. 74%, R. Valladolid 26%.
PAJEROS.F.C. - R. Valladolid 0:5

47e minuut.
Sarmiento trapt de bal weg. Gharabaghtsyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Rentería de bal. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Silva Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżewski verovert de bal door een tackle van achteren. Czyżewski speelt de bal door. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PAJEROS.F.C. - R. Valladolid 0:6

54e minuut.
Rakar rent richting de bal. Bazler rent richting de bal. Bazler geeft de bal voor. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel schiet op doel. Tavio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PAJEROS.F.C. - R. Valladolid 0:7

62e minuut.
Murdza probeert naar een medespeler te passen. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan passt de bal met de wreef. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... Tavio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Fejkiel is nu in balbezit. Murdza probeert naar een medespeler te passen. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PAJEROS.F.C. - R. Valladolid 0:8

67e minuut.
Bazler rent richting de bal. Bazler speelt de bal door. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap. Rentería probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Czyżewski neemt de hoekschop. Fejkiel geeft de bal voor. Klungelig pakt Gharabaghtsyan de bal. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap. Tavio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAJEROS.F.C. - R. Valladolid 0:9

69e minuut.
Czyżewski geeft een hoge lob. Urízar kopt de bal weg. Rakar rent richting de bal. Rakar geeft een hoge lob. Fejkiel kopt de bal weg. Tavio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Klungelig pakt Silva Linares de bal. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel geeft de bal voor. Klungelig pakt Gharabaghtsyan de bal. Gharabaghtsyan schiet op doel. Tavio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Rentería geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bazler met de inworp. Gharabaghtsyan geeft een hoge lob. Daar is Rentería, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bazler zal de hoekschop nemen. Fejkiel maakt een snoekduik en kopt de bal. Tavio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAJEROS.F.C. - R. Valladolid 0:10

76e minuut.
Felipe rent richting de bal. Gharabaghtsyan verovert de bal door een tackle van achteren. Gharabaghtsyan speelt de bal door. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Rentería geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czyżewski met de inworp. Murdza probeert naar een medespeler te passen. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Gharabaghtsyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PAJEROS.F.C. - R. Valladolid 0:11

78e minuut.
Sangroniz speelt de bal door. Mayorga heeft problemen om de bal te vangen. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ... Tavio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAJEROS.F.C. - R. Valladolid 0:12

80e minuut.
Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento geeft een hoge lob. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAJEROS.F.C. - R. Valladolid 0:13

88e minuut.
Tavio trapt de bal weg. Orueta Ibarrola heeft problemen om de bal te vangen. Bazler geeft de bal voor. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... Tavio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Sangroniz speelt de bal door. Mayorga is nu in balbezit. Haras verovert de bal door een tackle van achteren. Haras passt de bal met de wreef. Bazler geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAJEROS.F.C. 79%, R. Valladolid 21%.
PAJEROS.F.C. - R. Valladolid 0:13