Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sondika West Jamón
Sex Machine!! Tactiek 442.0
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
22 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 39.3
goed Schieten zwak
formidabel Passen redelijk
solide Verdedigen matig


3e minuut.
Drzyzga verovert de bal door een tackle van achteren. Drzyzga passt de bal met de wreef. Van de Ven is nu in balbezit. Van de Ven geeft een hoge lob. Klungelig pakt Puńko de bal. Paal! Puńko is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - West Jamón 1:0

7e minuut.
Kanar verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda passt de bal met de wreef. Warać is nu in balbezit. Warać draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Van de Ven onderschept slim de pass. Van de Ven geeft een hoge lob. Amerek kopt de bal weg. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Marinescu rent richting de bal. Marinescu geeft de bal voor. Amerek kopt de bal weg. Puńko is nu in balbezit. Puńko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Warać speelt de bal door. Ojeda is nu in balbezit. Kanar begaat een overtreding. Kanar krijgt een gele kaart. Ojeda roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ojeda kan niet meer verder spelen. Campello komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Kanar probeert de bal met de borst te controleren. Campello rent richting de bal. Kanar onderschept slim de pass. Kanar geeft een hoge lob. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - West Jamón 2:0

25e minuut.
Puńko is nu in balbezit. Puńko passt de bal zonder na te denken. Bonafau is nu in balbezit. Bonafau passt de bal met de wreef. Van de Ven geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amerek is nu in balbezit. Amerek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Domonkoš de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Canavaro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Amerek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - West Jamón 3:0

28e minuut.
Kristka verovert de bal door een tackle van achteren. Kristka geeft een lange en hoge pass. Puńko rent richting de bal. Puńko draait met de bal, schiet en ... Álvarez Herrezuela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - West Jamón 4:0

36e minuut.
Skirło geeft de bal voor. Kristka verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Włodyga met een snelle inworp. Campello geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ciorbea met een harde bal richting middenveld. Daar is Amerek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres Sanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerek onderschept slim de pass. Amerek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sondika 34%, West Jamón 66%.
Sondika - West Jamón 4:0

49e minuut.
Prats onderschept slim de pass. Prats met een sublieme pass. Drzyzga bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko onderschept slim de pass. Puńko schiet op doel. Álvarez Herrezuela bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - West Jamón 5:0

56e minuut.
Charme trapt de bal weg. Van de Ven kopt de bal weg. Puńko rent richting de bal. Puńko schiet op doel. Amerek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Canavaro rent richting de bal. Canavaro geeft de bal voor. Amerek kopt de bal weg. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Domonkoš kan de bal niet met de borst controleren. Canavaro is nu in balbezit. Canavaro geeft de bal voor. Puńko rent richting de bal. Puńko schiet op doel. Álvarez Herrezuela bokst de bal weg. Amerek is nu in balbezit. Amerek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Canavaro probeert naar een medespeler te passen. Bonafau rent richting de bal. Bonafau geeft een lange en hoge pass. Amerek geeft een lange en hoge pass. Puńko krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kanar geeft een lange en hoge pass. Charme heeft problemen om de bal te vangen. Puńko is nu in balbezit. Puńko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Grelecki passt de bal zonder na te denken. Prats met een sublieme pass. Włodyga is nu in balbezit. Puńko verovert de bal door een tackle van achteren. Puńko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sondika 39%, West Jamón 61%.
Sondika - West Jamón 5:0