Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ValenciaSax gregol futboll clu
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
de Nigris geeft de bal voor. Revert bereikt de bal nog maar net als eerste. Carril is nu in balbezit. Carril schiet op doel. Luna Eslava werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ValenciaSax - gregol futboll clu 1:0

7e minuut.
Montava onderschept slim de pass. Inworp. Luccin met de inworp. Carril heeft problemen om de bal te vangen. Carril schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Collantes met de inworp. Suárez Gómez is nu in balbezit. Suárez Gómez geeft de bal voor. González Albiol onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Millán geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ganuza springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
de Nigris met een sublieme pass. Dávila controleert de bal met de borst. Latasa begaat een overtreding. Latasa krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Herreros is nu in balbezit. Herreros probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganuza rent richting de bal. Ganuza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt Collantes de bal. de Nigris is nu in balbezit. Álvarez Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Herreros verovert de bal door een tackle van achteren. Herreros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ValenciaSax 39%, gregol futboll clu 61%.
ValenciaSax - gregol futboll clu 1:0

74e minuut.
Luccin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carril bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Montava ... Strafschop! Directe rode kaart, Montava moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Montava schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Carril is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carril neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Barla met een snelle inworp. Dávila rent richting de bal. Dávila geeft een hoge lob. Arizmendi is nu in balbezit. Arizmendi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ValenciaSax 49%, gregol futboll clu 51%.
ValenciaSax - gregol futboll clu 1:0