Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCB JOEL Huercalense
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Parúas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vega Asenjo de bal. Latorre is nu in balbezit. Vega Asenjo verovert de bal door een tackle van achteren. Vega Asenjo draait met de bal, schiet en ... Alfonso bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB JOEL - Huercalense 1:0

10e minuut.
Latorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre geeft een hoge lob. Inworp. San Juan met de inworp. Rovira geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Vallejo met een sublieme pass. Rovira rent richting de bal. Rovira passt de bal met de wreef. Vega Asenjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega Asenjo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Lopo de bal. Parúas is nu in balbezit. Lopo rent richting de bal. Rodríguez Guerra rent richting de bal. Rodríguez Guerra draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Iruretagoyena haalt uit met een fantastische trap. Naujoks probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iruretagoyena is nu in balbezit. Iruretagoyena schiet op doel. Na een snelle pass probeert García Gómez de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trueba neemt de hoekschop. Iruretagoyena maakt een snoekduik en kopt de bal. Naujoks kopt de bal weg. Barbadilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Lopo is nu in balbezit. Rodríguez Guerra rent richting de bal. Rovira begaat een overtreding. Rodríguez Guerra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lopo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pascual Moro rent richting de bal. Pascual Moro geeft een hoge lob. Fernández Ena probeert de bal aan de voet te houden. Iruretagoyena bereikt de bal nog maar net als eerste. Iruretagoyena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCB JOEL - Huercalense 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB JOEL 42%, Huercalense 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCB JOEL - Huercalense 1:1

50e minuut.
Barbadilla met een sublieme pass. Arroyos kopt de bal weg. Naujoks probeert de bal met de borst te controleren. Rodríguez Guerra onderschept slim de pass. Rodríguez Guerra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anquiano met de inworp. Rodríguez Guerra is nu in balbezit. Rodríguez Guerra haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Parúas de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB JOEL - Huercalense 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB JOEL 53%, Huercalense 47%.
FCB JOEL - Huercalense 1:2