Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sondika R. Valladolid
Sex Machine!! Tactiek 532
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 49.1
solid Schieten very good
excellent Passen solid
good Verdedigen very good


6e minuut.
Martínez de Luna passt de bal met de wreef. Puńko rent richting de bal. Puńko passt de bal in één keer door. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ... Rottstegge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Ottoni rent richting de bal. Ottoni geeft de bal voor. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
La Plagia is nu in balbezit. La Plagia passt de bal met de wreef. Fejkiel rent richting de bal. Czyżewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżewski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ottoni verovert de bal door een tackle van achteren. Ottoni passt de bal in één keer door. Puńko rent richting de bal. Puńko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - R. Valladolid 1:0

35e minuut.
Czyżewski met een sublieme pass. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel geeft de bal voor. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sondika - R. Valladolid 1:1

39e minuut.
Ortakoğlu rent richting de bal. Sorocori onderschept slim de pass. Puńko verovert de bal door een tackle van achteren. Puńko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ottoni met een sublieme pass. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. La Plagia onderschept slim de pass. Ortakoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ... Rottstegge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Marinescu geeft de bal voor. Puńko kopt de bal weg. Haras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sondika 43%, R. Valladolid 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sondika - R. Valladolid 1:1

56e minuut.
Haras geeft een lange en hoge pass. Czyżewski met een sublieme pass. Murdza met een sublieme pass. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Sorocori geeft de bal voor. Inworp. Canavaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ottoni geeft een lange en hoge pass. Puńko springt en kopt de bal. Rottstegge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Czyżewski met een snelle inworp. Fejkiel is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Czyżewski zal de hoekschop nemen. Gharabaghtsyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bartoszewski rent richting de bal. Bartoszewski geeft een hoge lob. Tapar rent richting de bal. Gharabaghtsyan verovert de bal door een tackle van achteren. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - R. Valladolid 1:2

78e minuut.
Kanar speelt de bal door. Ottoni speelt de bal door. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu schiet op doel. Rottstegge probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sondika - R. Valladolid 2:2

82e minuut.
Ciorbea met een sublieme pass. Daar is Bartoszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartoszewski geeft de bal voor. Czyżewski is nu in balbezit. Czyżewski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Soliwoda verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Kanar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanar geeft een lange en hoge pass. Ortakoğlu controleert de bal met de borst. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sondika 55%, R. Valladolid 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sondika - R. Valladolid 2:2