Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R. Valladolid Sondika
532 Tactiek Sex Machine!!
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.4 gemiddelde waardering 54.9
good Schieten good
solid Passen outstanding
formidable Verdedigen very good


6e minuut.
Canavaro geeft de bal voor. Sorocori kopt de bal weg. Canavaro probeert naar een medespeler te passen. Ortakoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Sondika 0:1

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Ottoni de bal onder controle te krijgen. Haras rent richting de bal. Ortakoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Puńko rent richting de bal. Puńko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Puńko kopt de bal weg. Daar is Ortakoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorocori tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sorocori krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Ottoni passt de bal zonder na te denken. Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavaro passt de bal met de wreef. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko schiet op doel. Rottstegge bokst de bal weg.

26e minuut.
Van de Ven probeert naar een medespeler te passen. Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavaro passt de bal zonder na te denken. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Haras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van de Ven zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ottoni geeft een lange en hoge pass. Puńko rent richting de bal. Puńko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Haras kopt de bal weg. Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavaro geeft de bal voor. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Puńko rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. Valladolid 64%, Sondika 36%.
R. Valladolid - Sondika 0:1

49e minuut.
Ortakoğlu rent richting de bal. Haras onderschept slim de pass. Rottstegge probeert naar een medespeler te passen. Puńko rent richting de bal. Puńko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Sondika 0:2

52e minuut.
Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu passt de bal in één keer door. Puńko is nu in balbezit. Puńko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Sondika 0:3

53e minuut.
Sorocori geeft een hoge lob. Inworp. Canavaro met de inworp. Ottoni is nu in balbezit. Ottoni geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Haras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko haalt uit met een fantastische trap. Rottstegge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ortakoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Amerek komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Canavaro met een sublieme pass. Daar is Amerek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amerek met een sublieme pass. Puńko rent richting de bal. Puńko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Sorocori verovert de bal door een tackle van achteren. Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorocori begaat een overtreding. Sorocori krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

72e minuut.
Van de Ven probeert de bal aan de voet te houden. Simitçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottoni begaat een overtreding. Ottoni krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Kanar probeert naar een medespeler te passen. Canavaro heeft problemen om de bal te vangen. Canavaro met een sublieme pass. Amerek is nu in balbezit. Amerek haalt uit met een fantastische trap. Rottstegge bokst de bal weg.

90e minuut.
Canavaro is nu in balbezit. Canavaro speelt de bal door. Amerek rent richting de bal. Amerek schiet op doel. Rottstegge probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. Valladolid 67%, Sondika 33%.
R. Valladolid - Sondika 0:3