Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAJEROS.F.C. West Jamón
Normal Tactiek 442.0
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 34.6
poor Schieten average
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


4e minuut.
Inworp. Akmaz met de inworp. Urízar is nu in balbezit. Włodyga verovert de bal door een tackle van achteren. Włodyga met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Rentería rent richting de bal. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda heeft problemen om de bal te vangen. Włodyga is nu in balbezit. Włodyga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Włodyga rent richting de bal. Ojeda is nu in balbezit. Skirło rent richting de bal. Skirło haalt uit met een fantastische trap. Tavio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Akmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Felipe begaat een overtreding. Akmaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Włodyga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Domonkoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Domonkoš haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Tavio trapt de bal weg van het doel. Rodríguez de la Peña kopt de bal weg. Sarmiento probeert de bal aan de voet te houden. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda draait met de bal, schiet en ... Tavio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Domonkoš geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Skirło de bal. Włodyga is nu in balbezit. Włodyga passt de bal in één keer door. Tavio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Włodyga passt de bal zonder na te denken. Domonkoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Domonkoš speelt de bal door. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PAJEROS.F.C. - West Jamón 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAJEROS.F.C. 60%, West Jamón 40%.
PAJEROS.F.C. - West Jamón 0:1

50e minuut.
Ojeda heeft problemen om de bal te vangen. Ojeda passt de bal met de wreef. Włodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodyga schiet op doel. Tavio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAJEROS.F.C. - West Jamón 0:2

56e minuut.
Daar is Felipe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Włodyga is nu in balbezit. Włodyga passt de bal zonder na te denken. Skirło bereikt de bal nog maar net als eerste. Skirło schiet op doel. Tavio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Skirło speelt de bal door. Akmaz rent richting de bal. Akmaz passt de bal zonder na te denken. Włodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodyga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Włodyga passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Rentería de bal onder controle te krijgen. Ojeda is nu in balbezit. Skirło bereikt de bal nog maar net als eerste. Skirło draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Domonkoš raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Warać komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Sangroniz rent richting de bal. Swawola onderschept slim de pass. Swawola passt de bal met de wreef. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAJEROS.F.C. 67%, West Jamón 33%.
PAJEROS.F.C. - West Jamón 0:2