Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
West Jamón PAJEROS.F.C.
442.0 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
29% Spel op eigen helft 71%
32 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.2 gemiddelde waardering 19.5
redelijk Schieten slecht
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Skirło passt de bal in één keer door. Daar is Włodyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Włodyga speelt de bal door. Ojeda rent richting de bal. Ojeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - PAJEROS.F.C. 1:0

12e minuut.
Domonkoš is nu in balbezit. Domonkoš speelt de bal door. Włodyga met een sublieme pass. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Warać is nu in balbezit. Warać geeft een hoge lob. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - PAJEROS.F.C. 2:0

19e minuut.
Skirło bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodyga passt de bal in één keer door. Warać bereikt de bal nog maar net als eerste. Warać draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Urízar geeft een lange en hoge pass. Fernández Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki maakt een afschuwelijke overtreding. Grelecki krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Skirło kopt de bal weg. Klungelig pakt Ojeda de bal. Rodríguez de la Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - PAJEROS.F.C. 3:0

32e minuut.
Fernández Benito rent richting de bal. Skirło verovert de bal door een tackle van achteren. Domonkoš speelt de bal door. Ojeda rent richting de bal. Ojeda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Skirło speelt de bal door. Warać is nu in balbezit. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Warać rent richting de bal. Warać haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - PAJEROS.F.C. 4:0

38e minuut.
Domonkoš rent richting de bal. Domonkoš geeft een lange en hoge pass. Ojeda heeft problemen om de bal te vangen. Ojeda haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sarmiento de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Włodyga speelt de bal door. Ojeda heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Silva Linares ... Strafschop! Silva Linares krijgt een gele kaart. Ojeda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skirło neemt de penalty, wat een uithaal! Tavio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - PAJEROS.F.C. 5:0

40e minuut.
Fernández Benito met een sublieme pass. Daar is Mayorga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Benito is nu in balbezit. Warać verovert de bal door een tackle van achteren. Warać schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Grelecki is nu in balbezit. Fernández Benito begaat een overtreding. Grelecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fernández Benito probeert naar een medespeler te passen. Grelecki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ojeda rent richting de bal. Ojeda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Jamón 27%, PAJEROS.F.C. 73%.
West Jamón - PAJEROS.F.C. 5:0

49e minuut.
Skirło rent richting de bal. Skirło passt de bal in één keer door. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - PAJEROS.F.C. 6:0

60e minuut.
Włodyga is nu in balbezit. Włodyga passt de bal met de wreef. Skirło bereikt de bal nog maar net als eerste. Skirło draait met de bal, schiet en ... Tavio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - PAJEROS.F.C. 7:0

62e minuut.
Warać is nu in balbezit. Warać passt de bal in één keer door. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda schiet op doel. Tavio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - PAJEROS.F.C. 8:0

72e minuut.
Skirło bereikt de bal nog maar net als eerste. Skirło passt de bal met de wreef. Sarmiento is nu in balbezit. Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - PAJEROS.F.C. 9:0

80e minuut.
Sarmiento is nu in balbezit. Włodyga verovert de bal door een tackle van achteren. Włodyga passt de bal zonder na te denken. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda haalt uit met een fantastische trap. Tavio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Prats passt de bal zonder na te denken. Włodyga is nu in balbezit. Włodyga passt de bal zonder na te denken. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - PAJEROS.F.C. 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Jamón 31%, PAJEROS.F.C. 69%.
West Jamón - PAJEROS.F.C. 10:0