Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gregol futboll clu Bizkaia
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 28.3
weak Schieten adequate
poor Passen average
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Pardeza speelt de bal door. Punal bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ruano maakt een afschuwelijke overtreding. López Ruano is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

3e minuut.
Pardeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardeza passt de bal met de wreef. Soldado Rillo rent richting de bal. Soldado Rillo schiet op doel. Luna Eslava maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gregol futboll clu - Bizkaia 0:1

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Revert de bal onder controle te krijgen. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino speelt de bal door. Pardeza rent richting de bal. Pardeza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gregol futboll clu - Bizkaia 0:2

13e minuut.
Pochettino onderschept slim de pass. Pochettino met een sublieme pass. Pardeza rent richting de bal. Soldado Rillo rent richting de bal. Soldado Rillo schiet op doel. Luna Eslava bokst de bal weg.

16e minuut.
Montava speelt de bal door. Herreros is nu in balbezit. Pochettino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pochettino krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Collantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardeza onderschept slim de pass. Pardeza met een sublieme pass. Soldado Rillo is nu in balbezit. Soldado Rillo haalt uit met een fantastische trap. Luna Eslava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Oubiña geeft de bal voor. Klungelig pakt Revert de bal. Soldado Rillo rent richting de bal. Soldado Rillo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gregol futboll clu 82%, Bizkaia 18%.
gregol futboll clu - Bizkaia 0:2

47e minuut.
Collantes geeft een lange en hoge pass. Pochettino kopt de bal weg. Soldado Rillo heeft problemen om de bal te vangen. Pardeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardeza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Pardeza is nu in balbezit. Pardeza passt de bal in één keer door. Martín Morín is nu in balbezit. Soldado Rillo onderschept slim de pass. Soldado Rillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gregol futboll clu - Bizkaia 0:3

87e minuut.
Sánchez Ruiz rent richting de bal. Pardeza is nu in balbezit. Pardeza passt de bal zonder na te denken. Soldado Rillo is nu in balbezit. Soldado Rillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gregol futboll clu 58%, Bizkaia 42%.
gregol futboll clu - Bizkaia 0:3