Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bizkaia Sondika
Normal Tactiek Sex Machine!!
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.9 gemiddelde waardering 56.5
poor Schieten solid
average Passen formidable
average Verdedigen good


2e minuut.
Díaz Fernández met een sublieme pass. Van de Ven rent richting de bal. Van de Ven speelt de bal door. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ... Díaz Fernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Sanmiguel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanmiguel geeft de bal voor. Inworp. Van de Ven zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ottoni geeft de bal voor. Díaz Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Puńko is nu in balbezit. Puńko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bizkaia - Sondika 0:1

12e minuut.
Canavaro met een sublieme pass. Ottoni is nu in balbezit. Ottoni passt de bal in één keer door. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ottoni speelt de bal door. Puńko heeft problemen om de bal te vangen. Puńko passt de bal met de wreef. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Díaz Fernández speelt de bal door. Van de Ven geeft de bal voor. Daar is Belmonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Merino probeert naar een medespeler te passen. Van de Ven rent richting de bal. Van de Ven speelt de bal door. Puńko is nu in balbezit. Puńko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Van de Ven kopt de bal weg. Oubiña heeft problemen om de bal te vangen. Ottoni speelt de bal door. Puńko is nu in balbezit. Puńko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Oubiña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottoni onderschept slim de pass. Ottoni passt de bal in één keer door. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Oubiña heeft problemen om de bal te vangen. Van de Ven rent richting de bal. Van de Ven geeft een hoge lob. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bizkaia - Sondika 0:2

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Canavaro met een snelle inworp. Ottoni is nu in balbezit. Ottoni geeft de bal voor. Ortakoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Díaz Fernández trapt de bal weg van het doel. Kanar kopt de bal weg. Ottoni met een sublieme pass. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ottoni passt de bal in één keer door. Puńko rent richting de bal. Sanmiguel is nu in balbezit. Puńko verovert de bal door een tackle van achteren. Puńko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Asián geeft een hoge lob. Punal rent richting de bal. Canavaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Canavaro krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Marinescu geeft de bal voor. Ortakoğlu kopt de bal weg. Asián heeft problemen om de bal te vangen. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kanar kopt de bal weg. Ottoni speelt de bal door. Ortakoğlu is nu in balbezit. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Ottoni passt de bal in één keer door. Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavaro passt de bal met de wreef. Puńko rent richting de bal. Puńko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ortakoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ... Asián probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Puńko is nu in balbezit. Puńko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Ortakoğlu schiet op doel. Díaz Fernández speelt de bal door. Van de Ven kopt de bal weg. Puńko is nu in balbezit. Puńko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bizkaia 80%, Sondika 20%.
Bizkaia - Sondika 0:2

50e minuut.
Kanar speelt de bal door. Canavaro rent richting de bal. Canavaro passt de bal met de wreef. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Oubiña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottoni rent richting de bal. Ottoni passt de bal in één keer door. Puńko is nu in balbezit. Puńko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Marinescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Asián de bal. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ... Díaz Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ottoni heeft problemen om de bal te vangen. Ottoni geeft een lange en hoge pass. Daar is Sanmiguel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Canavaro passt de bal in één keer door. Marinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinescu geeft de bal voor. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko haalt uit met een fantastische trap. Díaz Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sanmiguel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu onderschept slim de pass. Ortakoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bizkaia - Sondika 0:3

64e minuut.
Van de Ven met een snelle inworp. Ottoni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Puńko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puńko schiet op doel. Díaz Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bizkaia - Sondika 0:4

67e minuut.
Van de Ven met een sublieme pass. Ottoni is nu in balbezit. Ottoni geeft een lange en hoge pass. Puńko rent richting de bal. Puńko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Van de Ven probeert naar een medespeler te passen. Kanar rent richting de bal. Kanar passt de bal met de wreef. Puńko is nu in balbezit. Puńko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Kanar rent richting de bal. Kanar met een sublieme pass. Canavaro speelt de bal door. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Puńko is nu in balbezit. Puńko passt de bal met de wreef. Canavaro rent richting de bal. Canavaro geeft de bal voor. Ortakoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Van de Ven passt de bal in één keer door. Puńko is nu in balbezit. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu schiet op doel. Asián probeert de bal aan de voet te houden. Díaz Fernández bokst de bal weg. Puńko rent richting de bal. Puńko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bizkaia - Sondika 0:5

87e minuut.
Marinescu geeft de bal voor. Daar is Sanmiguel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bizkaia - Sondika 0:6

90e minuut.
Pochettino passt de bal met de wreef. Kanar geeft een lange en hoge pass. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bizkaia 77%, Sondika 23%.
Bizkaia - Sondika 0:6