Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sondika Bizkaia
Sex Machine!! Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
21% Spel op eigen helft 79%
46 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 27.7
solid Schieten poor
formidable Passen average
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Van de Ven met een sublieme pass. Ottoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottoni passt de bal met de wreef. Puńko is nu in balbezit. Puńko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Van de Ven rent richting de bal. Van de Ven passt de bal zonder na te denken. Puńko rent richting de bal. Puńko haalt uit met een fantastische trap. Díaz Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - Bizkaia 1:0

4e minuut.
Puńko verovert de bal door een tackle van achteren. Oubiña begaat een overtreding. Puńko raakt geblesseerd tijdens het duel. Ottoni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ortakoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Díaz Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - Bizkaia 2:0

5e minuut.
Bartrés geeft een lange en hoge pass. Ciorbea speelt de bal door. Belmonte probeert de bal met de borst te controleren. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Asián bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko verovert de bal door een tackle van achteren. Sanmiguel begaat een overtreding. Puńko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ortakoğlu wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - Bizkaia 3:0

16e minuut.
Díaz Fernández trapt de bal weg van het doel. Van de Ven probeert naar een medespeler te passen. Ottoni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ortakoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Doeltrap. Díaz Fernández trapt de bal weg van het doel. Van de Ven kopt de bal weg. Puńko rent richting de bal. Puńko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - Bizkaia 4:0

22e minuut.
Belmonte geeft een lange en hoge pass. Inworp. Canavaro met de inworp. Ottoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottoni geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Canavaro met een snelle inworp. Ottoni geeft de bal voor. Sanmiguel heeft problemen om de bal te vangen. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pardeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottoni verovert de bal door een tackle van achteren. Ottoni passt de bal zonder na te denken. Van de Ven rent richting de bal. Van de Ven geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Van de Ven rent richting de bal. Van de Ven geeft de bal voor. Sanmiguel heeft problemen om de bal te vangen. Puńko rent richting de bal. Puńko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ottoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottoni met een sublieme pass. Puńko is nu in balbezit. Puńko haalt uit met een fantastische trap. Díaz Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - Bizkaia 5:0

31e minuut.
Ortakoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ortakoğlu passt de bal in één keer door. Van de Ven probeert naar een medespeler te passen. Puńko rent richting de bal. Puńko draait met de bal, schiet en ... Díaz Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Díaz Fernández met een sublieme pass. Van de Ven rent richting de bal. Van de Ven probeert naar een medespeler te passen. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu schiet op doel. Díaz Fernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Kanar kopt de bal weg. Ottoni is nu in balbezit. Ottoni speelt de bal door. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - Bizkaia 6:0

39e minuut.
Sanmiguel kan de bal niet met de borst controleren. Díaz Fernández met een sublieme pass. Van de Ven kopt de bal weg. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Canavaro passt de bal zonder na te denken. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu passt de bal met de wreef. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kanar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Soliwoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soliwoda geeft een lange en hoge pass. Daar is Puńko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puńko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kanar verovert de bal door een tackle van achteren. Kanar geeft de bal voor. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu schiet op doel. Díaz Fernández probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - Bizkaia 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sondika 18%, Bizkaia 82%.
Sondika - Bizkaia 7:0

48e minuut.
Ortakoğlu onderschept slim de pass. Asián rent richting de bal. Puńko onderschept slim de pass. Puńko haalt uit met een fantastische trap. Díaz Fernández probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - Bizkaia 8:0

51e minuut.
Daar is Sanmiguel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Fernández rent richting de bal. Pochettino rent richting de bal. Ottoni geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Van de Ven met een sublieme pass. Canavaro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Asián de bal. Puńko is nu in balbezit. Puńko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Puńko geeft een lange en hoge pass. Díaz Fernández speelt de bal door. Kanar kopt de bal weg. Canavaro rent richting de bal. Canavaro geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Van de Ven kopt de bal weg. Ottoni met een sublieme pass. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Asián de bal onder controle te krijgen. Díaz Fernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Oubiña is nu in balbezit. Ottoni onderschept slim de pass. Ottoni speelt de bal door. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap. Díaz Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Kanar probeert naar een medespeler te passen. Canavaro is nu in balbezit. Canavaro passt de bal in één keer door. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - Bizkaia 9:0

67e minuut.
Belmonte geeft een hoge lob. Van de Ven kopt de bal weg. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap. Díaz Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - Bizkaia 10:0

70e minuut.
Kanar kopt de bal weg. Ottoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottoni passt de bal met de wreef. Daar is Ortakoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Asián geeft een lange en hoge pass. Tapar kopt de bal weg. Ottoni speelt de bal door. Van de Ven bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Ven geeft een hoge lob. Díaz Fernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ortakoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puńko rent richting de bal. Puńko draait met de bal, schiet en ... Díaz Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Ottoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottoni passt de bal met de wreef. Puńko is nu in balbezit. Puńko schiet op doel. Asián probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap. Díaz Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - Bizkaia 11:0

81e minuut.
Bartrés met een sublieme pass. Ottoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottoni passt de bal zonder na te denken. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ... Díaz Fernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Ottoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardeza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ottoni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Canavaro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Puńko springt en kopt de bal. Díaz Fernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sondika 25%, Bizkaia 75%.
Sondika - Bizkaia 11:0