Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gregol futboll clu R. Valladolid
Normal Tactiek 532
33% Balbezit 67%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 47.6
weak Schieten excellent
poor Passen solid
poor Verdedigen good


2e minuut.
Sánchez Ruiz met de inworp. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazler verovert de bal door een tackle van achteren. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Czyżewski met een snelle inworp. Klungelig pakt Murdza de bal. Murdza geeft de bal voor. Gharabaghtsyan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gregol futboll clu - R. Valladolid 0:1

11e minuut.
Murdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Fejkiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap. Martín Morín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Murdza probeert naar een medespeler te passen. Gharabaghtsyan met een sublieme pass. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gregol futboll clu - R. Valladolid 0:2

15e minuut.
Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazler verovert de bal door een tackle van achteren. Bazler geeft de bal voor. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gregol futboll clu - R. Valladolid 0:3

22e minuut.
La Plagia is nu in balbezit. La Plagia geeft de bal voor. Fejkiel kopt de bal weg. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Martín Morín is nu in balbezit. Martín Morín passt de bal zonder na te denken. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap. Luna Eslava maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gregol futboll clu - R. Valladolid 0:4

36e minuut.
Sánchez Ruiz rent richting de bal. Gharabaghtsyan onderschept slim de pass. Gharabaghtsyan passt de bal zonder na te denken. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
gregol futboll clu - R. Valladolid 0:5

37e minuut.
López Ruano met een sublieme pass. Simitçi rent richting de bal. Simitçi probeert naar een medespeler te passen. Czyżewski rent richting de bal. Czyżewski geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Revert heeft problemen om de bal te vangen. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap. Luna Eslava werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gregol futboll clu - R. Valladolid 0:6

40e minuut.
Czyżewski geeft een lange en hoge pass. Revert rent richting de bal. Met opzet legt Gharabaghtsyan zijn tegenspeler op de grond. Gharabaghtsyan krijgt een gele kaart.

41e minuut.
La Plagia is nu in balbezit. La Plagia geeft een lange en hoge pass. Latasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel verovert de bal door een tackle van achteren. Fejkiel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mateo Montoya rent richting de bal. Murdza onderschept slim de pass. Murdza passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fejkiel de bal. Fejkiel schiet op doel. Luna Eslava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gregol futboll clu 82%, R. Valladolid 18%.
gregol futboll clu - R. Valladolid 0:6

47e minuut.
Martín Morín geeft een hoge lob. Bazler heeft problemen om de bal te vangen. Bazler geeft de bal voor. Latasa kopt de bal weg. Simitçi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Simitçi kopt de bal weg. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel speelt de bal door. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan schiet op doel. Paal! Latasa probeert de bal met de borst te controleren. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Sorocori onderschept slim de pass. Bazler rent richting de bal. Bazler speelt de bal door. Klungelig pakt Fejkiel de bal. Fejkiel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
gregol futboll clu - R. Valladolid 0:7

58e minuut.
Bazler geeft een lange en hoge pass. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel geeft een hoge lob. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Luna Eslava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Luna Eslava niet meer kan verder spelen. Casillas komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Fejkiel heeft problemen om de bal te vangen. Murdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdza geeft de bal voor. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gregol futboll clu - R. Valladolid 0:8

60e minuut.
Murdza passt de bal met de wreef. Latasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdza speelt de bal door. Klungelig pakt Gharabaghtsyan de bal. Gharabaghtsyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gregol futboll clu - R. Valladolid 0:9

64e minuut.
Martín Morín is nu in balbezit. Murdza verovert de bal door een tackle van achteren. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gregol futboll clu - R. Valladolid 0:10

69e minuut.
Sánchez Ruiz kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bazler met een snelle inworp. Murdza probeert de bal met de borst te controleren. Murdza geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bazler kopt de bal weg. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan passt de bal in één keer door. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gregol futboll clu - R. Valladolid 0:11

72e minuut.
Bartoszewski geeft een lange en hoge pass. Gharabaghtsyan kopt de bal weg. Fejkiel rent richting de bal. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ... Casillas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Suárez Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. La Plagia onderschept slim de pass. La Plagia probeert naar een medespeler te passen. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Casillas trapt de bal weg van het doel. Murdza rent richting de bal. Murdza met een sublieme pass. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... Casillas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
gregol futboll clu - R. Valladolid 0:12

76e minuut.
Millán is nu in balbezit. Murdza verovert de bal door een tackle van achteren. Murdza speelt de bal door. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Fejkiel probeert de bal aan de voet te houden. Simitçi is nu in balbezit. Simitçi passt de bal met de wreef. Czyżewski is nu in balbezit. Czyżewski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Fejkiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gregol futboll clu - R. Valladolid 0:13

81e minuut.
Latasa rent richting de bal. Fejkiel verovert de bal door een tackle van achteren. Fejkiel geeft de bal voor. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gregol futboll clu - R. Valladolid 0:14

86e minuut.
Revert geeft een lange en hoge pass. Sorocori kopt de bal weg. Bazler probeert naar een medespeler te passen. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... Casillas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
La Plagia geeft de bal voor. Simitçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Simitçi passt de bal zonder na te denken. Czyżewski geeft een hoge lob. Gharabaghtsyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bartoszewski kopt de bal weg. Murdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdza passt de bal met de wreef. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
gregol futboll clu - R. Valladolid 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gregol futboll clu 85%, R. Valladolid 15%.
gregol futboll clu - R. Valladolid 0:15