Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCB JOEL West Jamón
Normal Tactiek 442.0
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 36.7
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen average


4e minuut.
Warać is nu in balbezit. Akmaz rent richting de bal. Akmaz passt de bal zonder na te denken. Warać rent richting de bal. Warać haalt uit met een fantastische trap. Barbadilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB JOEL - West Jamón 0:1

13e minuut.
Pinilla Miranda controleert de bal met de borst. Warać bereikt de bal nog maar net als eerste. Warać passt de bal zonder na te denken. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Skirło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skirło speelt de bal door. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda schiet op doel. Na een snelle pass probeert Warać de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB JOEL - West Jamón 0:2

27e minuut.
Parúas probeert naar een medespeler te passen. Warać probeert naar een medespeler te passen. Pinilla Miranda is nu in balbezit. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB JOEL - West Jamón 0:3

34e minuut.
Akmaz speelt de bal door. Warać bereikt de bal nog maar net als eerste. Warać passt de bal zonder na te denken. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda haalt uit met een fantastische trap. Paal!

42e minuut.
Warać rent richting de bal. Warać passt de bal in één keer door. Ojeda rent richting de bal. Skirło rent richting de bal. Skirło draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
García Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda probeert naar een medespeler te passen. Warać rent richting de bal. Warać draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCB JOEL - West Jamón 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB JOEL 72%, West Jamón 28%.
FCB JOEL - West Jamón 0:4

48e minuut.
Akmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Akmaz speelt de bal door. Warać met een sublieme pass. Daar is Ojeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojeda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Włodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodyga geeft een lange en hoge pass. Warać kopt de bal weg. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda schiet op doel. Barbadilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Włodyga met de inworp. Ojeda rent richting de bal. Ojeda geeft een hoge lob. Warać rent richting de bal. Warać schiet op doel. Barbadilla bokst de bal weg.

58e minuut.
Fernández Ena rent richting de bal. Włodyga onderschept slim de pass. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB JOEL - West Jamón 0:5

59e minuut.
Tabar is nu in balbezit. Warać bereikt de bal nog maar net als eerste. Warać met een sublieme pass. Ojeda heeft problemen om de bal te vangen. Ojeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB JOEL - West Jamón 0:6

65e minuut.
Fernández Ena bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda haalt uit met een fantastische trap. Daar is Naujoks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warać rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB JOEL - West Jamón 0:7

71e minuut.
Włodyga rent richting de bal. Włodyga geeft een lange en hoge pass. Naujoks heeft problemen om de bal te vangen. Skirło rent richting de bal. Skirło draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB JOEL 82%, West Jamón 18%.
FCB JOEL - West Jamón 0:7