Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
West Jamón FCB JOEL
442.0 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 15.3
adequate Schieten unsatisfactory
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


7e minuut.
Ojeda rent richting de bal. Parúas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda schiet op doel. Barbadilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - FCB JOEL 1:0

19e minuut.
Rovira bereikt de bal nog maar net als eerste. Domonkoš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rovira is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Parúas met een snel genomen vrije trap. Duscher is nu in balbezit. Duscher speelt de bal door. Parúas rent richting de bal. Parúas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Duscher bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duscher met de inworp. Rovira rent richting de bal. Rovira geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Włodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodyga met een sublieme pass. Ojeda rent richting de bal. Ojeda draait met de bal, schiet en ... García Gómez kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Skirło kopt de bal weg. Warać rent richting de bal. Tabar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tabar krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Warać rent richting de bal. Warać passt de bal zonder na te denken. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda schiet op doel. Na een snelle pass probeert García Gómez de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - FCB JOEL 2:0

42e minuut.
Włodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodyga passt de bal zonder na te denken. Naujoks bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Barbadilla met een harde bal richting middenveld. Duscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Domonkoš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Domonkoš krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Jamón 36%, FCB JOEL 64%.
West Jamón - FCB JOEL 2:0

58e minuut.
Parúas bereikt de bal nog maar net als eerste. Skirło onderschept slim de pass. Skirło met een sublieme pass. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Domonkoš probeert de bal met de borst te controleren. Domonkoš geeft de bal voor. García Gómez is nu in balbezit. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - FCB JOEL 3:0

79e minuut.
Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda passt de bal zonder na te denken. Warać is nu in balbezit. Warać draait met de bal, schiet en ... Barbadilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - FCB JOEL 4:0

88e minuut.
García Gómez geeft de bal voor. Inworp. Włodyga met de inworp. Ojeda rent richting de bal. Ojeda geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Jamón 29%, FCB JOEL 71%.
West Jamón - FCB JOEL 4:0