Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sondika ValenciaSax
Sex Machine!! Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
13% Spel op eigen helft 87%
54 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 15.5
solid Schieten poor
formidable Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Ottoni is nu in balbezit. Ottoni passt de bal in één keer door. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ... Estévez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - ValenciaSax 1:0

6e minuut.
de Haro kopt de bal weg. Van de Ven bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Ven passt de bal in één keer door. Ortakoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Ortakoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu passt de bal zonder na te denken. Puńko is nu in balbezit. Puńko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Van de Ven kopt de bal weg. Ottoni is nu in balbezit. Ottoni probeert naar een medespeler te passen. Puńko is nu in balbezit. Puńko schiet op doel. Estévez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Canavaro is nu in balbezit. Canavaro geeft de bal voor. Puńko kopt de bal weg. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Granero Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
González Albiol met een sublieme pass. Álvarez Marín rent richting de bal. Ortakoğlu onderschept slim de pass. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - ValenciaSax 2:0

13e minuut.
Arizmendi is nu in balbezit. Puńko onderschept slim de pass. Puńko geeft een lange en hoge pass. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Estévez trapt de bal weg van het doel. Canavaro rent richting de bal. Canavaro passt de bal zonder na te denken. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu schiet op doel. Estévez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Ottoni probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt de Haro de bal. Puńko rent richting de bal. Puńko schiet op doel. Estévez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - ValenciaSax 3:0

17e minuut.
Ottoni geeft een hoge lob. Daar is de Haro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko haalt uit met een fantastische trap. Estévez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Barla geeft een hoge lob. Inworp. Van de Ven met de inworp. Ottoni is nu in balbezit. Ottoni geeft de bal voor. Estévez bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Van de Ven geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ortakoğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - ValenciaSax 4:0

21e minuut.
Ortakoğlu heeft problemen om de bal te vangen. González Albiol verovert de bal door een tackle van achteren. Ottoni probeert naar een medespeler te passen. Puńko rent richting de bal. Puńko schiet op doel. Estévez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Daar is González Albiol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estévez met een sublieme pass. Van de Ven kopt de bal weg. Puńko is nu in balbezit. Puńko draait met de bal, schiet en ... Estévez bokst de bal weg. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
de Haro verovert de bal door een tackle van achteren. de Haro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van de Ven met de inworp. Ottoni geeft een hoge lob. Estévez bokst de bal weg.

26e minuut.
Ottoni geeft een hoge lob. Estévez speelt de bal door. Ottoni kopt de bal weg. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko draait met de bal, schiet en ... Estévez bokst de bal weg.

29e minuut.
Estévez trapt de bal weg van het doel. Canavaro geeft de bal voor. de Haro heeft problemen om de bal te vangen. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Na een snelle pass probeert González Albiol de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Van de Ven geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - ValenciaSax 5:0

33e minuut.
Carril geeft een hoge lob. Kristka geeft een hoge lob. Puńko rent richting de bal. Daar is Puńko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puńko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Canavaro passt de bal in één keer door. Daar is Ortakoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortakoğlu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Puńko de bal. Puńko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko passt de bal in één keer door. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ... Estévez probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

39e minuut.
Ottoni is nu in balbezit. Ottoni geeft de bal voor. Puńko rent richting de bal. Puńko haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert González Albiol de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - ValenciaSax 6:0

40e minuut.
Kanar kopt de bal weg. Canavaro met een sublieme pass. Van de Ven bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Ven geeft een hoge lob. González Albiol probeert de bal met de borst te controleren. Estévez bokst de bal weg. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - ValenciaSax 7:0

44e minuut.
Puńko maakt een snoekduik en kopt de bal. Estévez speelt de bal door. Ottoni kopt de bal weg. Daar is Puńko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puńko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sondika 13%, ValenciaSax 87%.
Sondika - ValenciaSax 7:0

47e minuut.
Canavaro rent richting de bal. Canavaro passt de bal zonder na te denken. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu schiet op doel. González Albiol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Estévez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Carril heeft problemen om de bal te vangen. Ottoni is nu in balbezit. Ottoni passt de bal in één keer door. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - ValenciaSax 8:0

50e minuut.
Ottoni passt de bal met de wreef. Van de Ven heeft problemen om de bal te vangen. Van de Ven probeert naar een medespeler te passen. Puńko heeft problemen om de bal te vangen. Puńko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
González Albiol geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Canavaro met de inworp. Ottoni geeft de bal voor. Ortakoğlu springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Estévez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Puńko rent richting de bal. Puńko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - ValenciaSax 9:0

53e minuut.
Puńko rent richting de bal. Puig rent richting de bal. Puńko verovert de bal door een tackle van achteren. González Albiol rent richting de bal. Ortakoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - ValenciaSax 10:0

56e minuut.
Puńko passt de bal met de wreef. Daar is Ottoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ottoni passt de bal zonder na te denken. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - ValenciaSax 11:0

60e minuut.
Álvarez Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottoni passt de bal met de wreef. Daar is Ortakoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap. Estévez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ... Estévez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Kanar kopt de bal weg. Daar is Ottoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ottoni passt de bal met de wreef. Puńko rent richting de bal. Puńko haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Van de Ven rent richting de bal. Van de Ven geeft een hoge lob. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko haalt uit met een fantastische trap. Estévez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - ValenciaSax 12:0

68e minuut.
Ottoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottoni passt de bal met de wreef. Puńko is nu in balbezit. Klungelig pakt Ortakoğlu de bal. Ortakoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Ortakoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Van de Ven geeft een hoge lob. Puńko kopt de bal weg. Ortakoğlu rent richting de bal. Klungelig pakt Ortakoğlu de bal. Ortakoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ottoni is nu in balbezit. Ottoni passt de bal in één keer door. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Inworp. Van de Ven zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ottoni de bal. Ottoni geeft een hoge lob. Ortakoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - ValenciaSax 13:0

74e minuut.
González Albiol geeft een lange en hoge pass. Van de Ven bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Ven geeft een lange en hoge pass. Daar is Ortakoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortakoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Van de Ven geeft de bal voor. Klungelig pakt Puńko de bal. Puńko passt de bal in één keer door. Daar is Ortakoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Canavaro met een sublieme pass. Kanar is nu in balbezit. Ottoni speelt de bal door. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ortakoğlu probeert de bal aan de voet te houden. González Albiol met een sublieme pass. Van de Ven rent richting de bal. Ottoni is nu in balbezit. Ottoni geeft een hoge lob. Estévez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sondika 13%, ValenciaSax 87%.
Sondika - ValenciaSax 13:0