Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ValenciaSax Sondika
Normal Tactiek Sex Machine!!
38% Balbezit 62%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 55
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 53.5
slecht Schieten solide
waardeloos Passen formidabel
slecht Verdedigen redelijk


7e minuut.
de Haro is nu in balbezit. Puńko onderschept slim de pass. Puńko speelt de bal door. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ottoni met een sublieme pass. Daar is Ortakoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortakoğlu passt de bal zonder na te denken. Puńko is nu in balbezit. Puńko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Estévez bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Kanar passt de bal met de wreef. Canavaro is nu in balbezit. Canavaro geeft de bal voor. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ValenciaSax - Sondika 0:1

19e minuut.
Ottoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottoni speelt de bal door. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ValenciaSax - Sondika 0:2

20e minuut.
de Nigris is nu in balbezit. Met opzet legt Ortakoğlu zijn tegenspeler op de grond. de Nigris is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de Nigris met een snel genomen vrije trap. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van de Ven zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ottoni geeft een hoge lob. Estévez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Estévez probeert naar een medespeler te passen. Van de Ven geeft een hoge lob. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap. Estévez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ValenciaSax - Sondika 0:3

27e minuut.
Van de Ven geeft een hoge lob. Puńko kopt de bal weg. Granero Molina heeft problemen om de bal te vangen. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Carril rent richting de bal. Ottoni verovert de bal door een tackle van achteren. Ottoni speelt de bal door. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Puńko rent richting de bal. Puńko haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert de Haro de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Canavaro met een snelle inworp. Ottoni geeft een lange en hoge pass. de Haro heeft problemen om de bal te vangen. Puńko rent richting de bal. Puńko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ValenciaSax - Sondika 0:4

30e minuut.
Arizmendi is nu in balbezit. Arizmendi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Álvarez Marín de bal. Ortakoğlu onderschept slim de pass. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap. Estévez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ValenciaSax - Sondika 0:5

33e minuut.
Van de Ven probeert de bal aan de voet te houden. Ortakoğlu rent richting de bal. de Haro is nu in balbezit. Puńko verovert de bal door een tackle van achteren. Puńko haalt uit met een fantastische trap. Estévez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Puńko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puńko haalt uit met een fantastische trap. Estévez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ValenciaSax - Sondika 0:6

37e minuut.
Soliwoda passt de bal in één keer door. Canavaro is nu in balbezit. Canavaro geeft de bal voor. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kanar passt de bal in één keer door. Ortakoğlu rent richting de bal. Álvarez Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu onderschept slim de pass. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Doeltrap. Estévez met een harde bal richting middenveld. Ottoni kopt de bal weg. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ottoni passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Van de Ven de bal. Van de Ven passt de bal met de wreef. Daar is Ortakoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortakoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ValenciaSax - Sondika 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ValenciaSax 88%, Sondika 12%.
ValenciaSax - Sondika 0:7

48e minuut.
Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko geeft een hoge lob. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap. Estévez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ValenciaSax - Sondika 0:8

48e minuut.
Carril probeert naar een medespeler te passen. González Albiol probeert naar een medespeler te passen. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko haalt uit met een fantastische trap. Ortakoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Estévez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Canavaro speelt de bal door. Van de Ven heeft problemen om de bal te vangen. Van de Ven met een sublieme pass. Daar is Puńko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puńko schiet op doel. Estévez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Van de Ven probeert naar een medespeler te passen. Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottoni probeert naar een medespeler te passen. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Carril is nu in balbezit. Ottoni onderschept slim de pass. Ottoni geeft een lange en hoge pass. Daar is Puńko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puńko draait met de bal, schiet en ... Estévez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Granero Molina geeft de bal voor. Luccin kopt de bal weg. Álvarez Marín controleert de bal met de borst. Ortakoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
González Albiol geeft een hoge lob. Van de Ven probeert naar een medespeler te passen. Ottoni speelt de bal door. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ottoni is nu in balbezit. Ottoni passt de bal in één keer door. Granero Molina rent richting de bal. Ortakoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Canavaro geeft een hoge lob. de Haro kopt de bal weg. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu schiet op doel. Estévez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ValenciaSax - Sondika 0:9

73e minuut.
Van de Ven bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Ven probeert naar een medespeler te passen. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ... González Albiol probeert de bal aan de voet te houden. Estévez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
de Nigris heeft problemen om de bal te vangen. Ottoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottoni probeert naar een medespeler te passen. Puńko rent richting de bal. Puńko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kanar passt de bal zonder na te denken. Canavaro rent richting de bal. Canavaro speelt de bal door. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Van de Ven probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Van de Ven passt de bal met de wreef. Canavaro met een sublieme pass. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
de Nigris is nu in balbezit. Ottoni onderschept slim de pass. Ottoni probeert naar een medespeler te passen. Puńko rent richting de bal. Puńko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ValenciaSax 88%, Sondika 12%.
ValenciaSax - Sondika 0:9