Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bizkaia PAJEROS.F.C.
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Bartrés verovert de bal door een tackle van achteren. Bartrés geeft een lange en hoge pass. Daar is Felipe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soldado Rillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldado Rillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Oubiña rent richting de bal. Sangroniz onderschept slim de pass. Sangroniz probeert naar een medespeler te passen. Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayorga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pardeza kopt de bal weg. Klungelig pakt Soldado Rillo de bal. Rentería is nu in balbezit. Soldado Rillo verovert de bal door een tackle van achteren. Soldado Rillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pochettino speelt de bal door. Merino heeft problemen om de bal te vangen. Merino speelt de bal door. Pardeza is nu in balbezit. Pardeza draait met de bal, schiet en ... Tavio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bizkaia - PAJEROS.F.C. 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bizkaia 35%, PAJEROS.F.C. 65%.
Bizkaia - PAJEROS.F.C. 1:0

49e minuut.
Urízar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino verovert de bal door een tackle van achteren. Pochettino probeert naar een medespeler te passen. Pardeza rent richting de bal. Pardeza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Punal is nu in balbezit. Punal probeert naar een medespeler te passen. Pardeza rent richting de bal. Pardeza draait met de bal, schiet en ... Soldado Rillo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bizkaia - PAJEROS.F.C. 2:0

52e minuut.
Oubiña verovert de bal door een tackle van achteren. Pardeza is nu in balbezit. Pardeza met een sublieme pass. Soldado Rillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldado Rillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bizkaia - PAJEROS.F.C. 3:0

55e minuut.
Punal met een snelle inworp. Pardeza rent richting de bal. Pardeza geeft een lange en hoge pass. Soldado Rillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldado Rillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bizkaia - PAJEROS.F.C. 4:0

69e minuut.
Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte geeft een lange en hoge pass. Rentería heeft problemen om de bal te vangen. Pardeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardeza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Sarmiento geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Punal met de inworp. Pardeza rent richting de bal. Pardeza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pochettino rent richting de bal. Pochettino probeert naar een medespeler te passen. Soldado Rillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldado Rillo haalt uit met een fantastische trap. Tavio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bizkaia - PAJEROS.F.C. 5:0

86e minuut.
Silva Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Linares geeft de bal voor. Oubiña kopt de bal weg. Pardeza is nu in balbezit. Pardeza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bizkaia - PAJEROS.F.C. 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bizkaia 34%, PAJEROS.F.C. 66%.
Bizkaia - PAJEROS.F.C. 6:0