Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R. Valladolid FCB JOEL
532 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
16% Spel op eigen helft 84%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 15.2
excellent Schieten unsatisfactory
solid Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Murdza met een sublieme pass. Daar is Fejkiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fejkiel probeert naar een medespeler te passen. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Naujoks rent richting de bal. Murdza onderschept slim de pass. Murdza haalt uit met een fantastische trap. Barbadilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barbadilla trapt de bal weg van het doel. Bazler kopt de bal weg. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Fejkiel kopt de bal weg. Klungelig pakt Vallejo de bal. Murdza met een sublieme pass. Klungelig pakt Gharabaghtsyan de bal. Gharabaghtsyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Murdza speelt de bal door. Daar is Gharabaghtsyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murdza met een sublieme pass. Klungelig pakt Fejkiel de bal. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Murdza geeft een hoge lob. Daar is García Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Gharabaghtsyan schiet op doel. Barbadilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - FCB JOEL 1:0

9e minuut.
Duscher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murdza speelt de bal door. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Gharabaghtsyan heeft problemen om de bal te vangen. Gharabaghtsyan passt de bal in één keer door. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel schiet op doel. Barbadilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - FCB JOEL 2:0

13e minuut.
Parúas rent richting de bal. Fejkiel verovert de bal door een tackle van achteren. Fejkiel geeft de bal voor. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Murdza speelt de bal door. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel passt de bal met de wreef. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Klungelig pakt Simitçi de bal. Murdza is nu in balbezit. Murdza passt de bal in één keer door. Bazler rent richting de bal. Bazler geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Czyżewski is nu in balbezit. Czyżewski geeft de bal voor. Klungelig pakt García Gómez de bal. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - FCB JOEL 3:0

20e minuut.
García Gómez speelt de bal door. Czyżewski is nu in balbezit. Czyżewski geeft de bal voor. Fejkiel probeert de bal met de borst te controleren. Fejkiel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bartoszewski passt de bal in één keer door. Bazler is nu in balbezit. Bazler geeft een lange en hoge pass. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - FCB JOEL 4:0

27e minuut.
Czyżewski verovert de bal door een tackle van achteren. Czyżewski geeft een lange en hoge pass. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Gharabaghtsyan schiet op doel. Barbadilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - FCB JOEL 5:0

29e minuut.
Murdza speelt de bal door. Bazler speelt de bal door. Fejkiel rent richting de bal. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Parúas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parúas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sorocori met de inworp. Bazler geeft een lange en hoge pass. Barbadilla bokst de bal weg. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - FCB JOEL 6:0

36e minuut.
Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan passt de bal met de wreef. Murdza geeft de bal voor. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Czyżewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel geeft een hoge lob. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Tabar de bal. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan passt de bal zonder na te denken. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... Barbadilla bokst de bal weg.

39e minuut.
Murdza geeft een lange en hoge pass. Fejkiel probeert de bal met de borst te controleren. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - FCB JOEL 7:0

44e minuut.
Murdza controleert de bal met de borst. Murdza geeft een lange en hoge pass. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel geeft de bal voor. Gharabaghtsyan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - FCB JOEL 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. Valladolid 22%, FCB JOEL 78%.
R. Valladolid - FCB JOEL 8:0

48e minuut.
Fejkiel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czyżewski rent richting de bal. Czyżewski passt de bal zonder na te denken. Murdza heeft problemen om de bal te vangen. Murdza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Bartoszewski kopt de bal weg. Tabar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazler verovert de bal door een tackle van achteren. Bazler geeft een hoge lob. Fejkiel springt en kopt de bal. Barbadilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Vallejo speelt de bal door. Czyżewski is nu in balbezit. Czyżewski geeft een lange en hoge pass. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Tabar met de inworp. Bazler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazler probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gharabaghtsyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - FCB JOEL 9:0

59e minuut.
Murdza passt de bal zonder na te denken. Czyżewski rent richting de bal. Czyżewski geeft een hoge lob. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - FCB JOEL 10:0

67e minuut.
Bazler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazler geeft de bal voor. Naujoks heeft problemen om de bal te vangen. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - FCB JOEL 11:0

69e minuut.
Czyżewski heeft problemen om de bal te vangen. Czyżewski geeft de bal voor. Naujoks heeft problemen om de bal te vangen. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan schiet op doel. Barbadilla bokst de bal weg. Fejkiel springt en kopt de bal. Barbadilla bokst de bal weg.

71e minuut.
Murdza passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Simitçi de bal. Simitçi met een sublieme pass. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barbadilla trapt de bal weg van het doel. Murdza kopt de bal weg. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - FCB JOEL 12:0

73e minuut.
Czyżewski is nu in balbezit. Czyżewski speelt de bal door. Naujoks is nu in balbezit. Gharabaghtsyan onderschept slim de pass. Gharabaghtsyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bazler passt de bal met de wreef. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Gharabaghtsyan geeft een lange en hoge pass. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... Barbadilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
García Gómez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czyżewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - FCB JOEL 13:0

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czyżewski met een snelle inworp. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel geeft de bal voor. Gharabaghtsyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - FCB JOEL 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. Valladolid 11%, FCB JOEL 89%.
R. Valladolid - FCB JOEL 14:0