Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ValenciaSax R. Valladolid
Normal Tactiek 532
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 46
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Klungelig pakt Gharabaghtsyan de bal. Gharabaghtsyan passt de bal in één keer door. Murdza heeft problemen om de bal te vangen. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Bazler is nu in balbezit. Bazler passt de bal met de wreef. Murdza met een sublieme pass. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Murdza met een sublieme pass. Bazler probeert naar een medespeler te passen. Fejkiel is nu in balbezit. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czyżewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel geeft een hoge lob. Gharabaghtsyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Estévez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bazler passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Murdza de bal. Murdza passt de bal in één keer door. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Daar is Murdza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murdza met een sublieme pass. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... Estévez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ValenciaSax - R. Valladolid 0:1

21e minuut.
González Albiol is nu in balbezit. González Albiol geeft een hoge lob. Murdza geeft een hoge lob. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan geeft een lange en hoge pass. Estévez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel schiet op doel. Estévez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ValenciaSax - R. Valladolid 0:2

25e minuut.
Murdza heeft problemen om de bal te vangen. Murdza speelt de bal door. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Gharabaghtsyan schiet op doel. Estévez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ValenciaSax - R. Valladolid 0:3

26e minuut.
Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. de Nigris verovert de bal door een tackle van achteren. de Nigris met een sublieme pass. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel schiet op doel. Estévez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
González Albiol onderschept slim de pass. Czyżewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżewski speelt de bal door. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ValenciaSax - R. Valladolid 0:4

30e minuut.
Simitçi kopt de bal weg. Murdza heeft problemen om de bal te vangen. Fejkiel rent richting de bal. Murdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
de Nigris controleert de bal met de borst. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan schiet op doel. Estévez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert González Albiol de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ValenciaSax - R. Valladolid 0:5

35e minuut.
Murdza rent richting de bal. Gharabaghtsyan met een sublieme pass. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... Estévez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ValenciaSax - R. Valladolid 0:6

38e minuut.
de Haro rent richting de bal. de Haro geeft een lange en hoge pass. Bazler kopt de bal weg. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ... Estévez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Daar is Simitçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murdza is nu in balbezit. Murdza geeft de bal voor. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel schiet op doel. Estévez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Estévez geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Czyżewski zal de hoekschop nemen. Fejkiel krijgt zijn hoofd ertegen. Estévez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ValenciaSax - R. Valladolid 0:7

43e minuut.
Barla is nu in balbezit. Murdza onderschept slim de pass. Murdza probeert naar een medespeler te passen. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ValenciaSax - R. Valladolid 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ValenciaSax 82%, R. Valladolid 18%.
ValenciaSax - R. Valladolid 0:8

48e minuut.
Bazler met een snelle inworp. Gharabaghtsyan geeft een lange en hoge pass. Daar is Granero Molina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ValenciaSax - R. Valladolid 0:9

50e minuut.
Simitçi verovert de bal door een tackle van achteren. Simitçi passt de bal met de wreef. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Gharabaghtsyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ValenciaSax - R. Valladolid 0:10

52e minuut.
Gharabaghtsyan passt de bal in één keer door. Murdza speelt de bal door. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... González Albiol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Granero Molina is nu in balbezit. Murdza verovert de bal door een tackle van achteren. Murdza speelt de bal door. Klungelig pakt Fejkiel de bal. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap. Estévez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ValenciaSax - R. Valladolid 0:11

57e minuut.
Bazler passt de bal met de wreef. Fejkiel rent richting de bal. Murdza rent richting de bal. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ValenciaSax - R. Valladolid 0:12

61e minuut.
Murdza speelt de bal door. Fejkiel heeft problemen om de bal te vangen. González Albiol rent richting de bal. Fejkiel onderschept slim de pass. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap. Estévez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Czyżewski rent richting de bal. Czyżewski passt de bal in één keer door. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ValenciaSax - R. Valladolid 0:13

64e minuut.
Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel passt de bal in één keer door. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ValenciaSax - R. Valladolid 0:14

68e minuut.
de Haro probeert de bal aan de voet te houden. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel schiet op doel. González Albiol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Estévez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ValenciaSax - R. Valladolid 0:15

73e minuut.
Murdza onderschept slim de pass. Murdza passt de bal met de wreef. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... González Albiol probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ValenciaSax - R. Valladolid 0:16

73e minuut.
Fejkiel onderschept slim de pass. Fejkiel passt de bal in één keer door. Murdza met een sublieme pass. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
González Albiol bereikt de bal nog maar net als eerste. González Albiol geeft de bal voor. Murdza speelt de bal door. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Klungelig pakt Gharabaghtsyan de bal. Gharabaghtsyan passt de bal met de wreef. Murdza met een sublieme pass. Fejkiel heeft problemen om de bal te vangen. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ValenciaSax - R. Valladolid 0:17

79e minuut.
Simitçi probeert naar een medespeler te passen. Czyżewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżewski passt de bal met de wreef. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Fejkiel heeft problemen om de bal te vangen. Murdza rent richting de bal. Murdza passt de bal in één keer door. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Fejkiel kopt de bal weg. Bartoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fejkiel de bal onder controle te krijgen. Estévez bokst de bal weg.

85e minuut.
de Nigris passt de bal met de wreef. González Albiol is nu in balbezit. Fejkiel onderschept slim de pass. Fejkiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ValenciaSax - R. Valladolid 0:18

87e minuut.
Daar is Fejkiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdza geeft de bal voor. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ValenciaSax - R. Valladolid 0:19

89e minuut.
Czyżewski rent richting de bal. Czyżewski geeft een lange en hoge pass. Barla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan onderschept slim de pass. Gharabaghtsyan schiet op doel. Estévez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Gharabaghtsyan geeft een hoge lob. González Albiol heeft problemen om de bal te vangen. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Gharabaghtsyan schiet op doel. Estévez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ValenciaSax - R. Valladolid 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ValenciaSax 90%, R. Valladolid 10%.
ValenciaSax - R. Valladolid 0:20