Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R. Valladolid ValenciaSax
532 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
15% Spel op eigen helft 85%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 16
excellent Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Czyżewski passt de bal met de wreef. Bazler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazler passt de bal zonder na te denken. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - ValenciaSax 1:0

4e minuut.
Gharabaghtsyan verovert de bal door een tackle van achteren. Gharabaghtsyan passt de bal met de wreef. Bazler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazler geeft de bal voor. Fejkiel maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Murdza met een sublieme pass. Czyżewski met een sublieme pass. Fejkiel rent richting de bal. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
de Haro kopt de bal weg. de Haro met een sublieme pass. La Plagia kopt de bal weg. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap. Paal!

14e minuut.
Bartoszewski speelt de bal door. Bazler is nu in balbezit. Bazler speelt de bal door. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel schiet op doel. Estévez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Czyżewski heeft problemen om de bal te vangen. Granero Molina rent richting de bal. Czyżewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czyżewski krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Murdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdza passt de bal zonder na te denken. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap. Estévez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - ValenciaSax 2:0

20e minuut.
Murdza is nu in balbezit. Murdza geeft de bal voor. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel schiet op doel. Estévez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - ValenciaSax 3:0

21e minuut.
Gharabaghtsyan passt de bal in één keer door. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżewski rent richting de bal. Czyżewski passt de bal met de wreef. Gharabaghtsyan rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bartoszewski speelt de bal door. Klungelig pakt Czyżewski de bal. Czyżewski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Granero Molina de bal onder controle te krijgen. Gharabaghtsyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Gharabaghtsyan kopt de bal weg. Murdza rent richting de bal. Murdza passt de bal in één keer door. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - ValenciaSax 4:0

29e minuut.
Fejkiel is nu in balbezit. Murdza rent richting de bal. Murdza passt de bal zonder na te denken. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan schiet op doel. Estévez bokst de bal weg.

38e minuut.
Czyżewski geeft een hoge lob. Estévez probeert naar een medespeler te passen. Simitçi kopt de bal weg. Fejkiel heeft problemen om de bal te vangen. Fejkiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - ValenciaSax 5:0

39e minuut.
Fejkiel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bergamaschi komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Murdza met een sublieme pass. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Gharabaghtsyan passt de bal met de wreef. Bergamaschi rent richting de bal. Bergamaschi draait met de bal, schiet en ... Estévez bokst de bal weg. Estévez probeert naar een medespeler te passen. Murdza kopt de bal weg. de Haro heeft problemen om de bal te vangen. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Murdza geeft een lange en hoge pass. de Haro onderschept slim de pass. Bazler kopt de bal weg. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap. Estévez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. Valladolid 16%, ValenciaSax 84%.
R. Valladolid - ValenciaSax 5:0

49e minuut.
Czyżewski rent richting de bal. Czyżewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt de Haro de bal. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - ValenciaSax 6:0

50e minuut.
Gharabaghtsyan passt de bal met de wreef. Bergamaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergamaschi passt de bal zonder na te denken. Simitçi is nu in balbezit. Simitçi geeft de bal voor. Estévez bokst de bal weg.

57e minuut.
Daar is Murdza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdza verovert de bal door een tackle van achteren. Bergamaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergamaschi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
González Albiol bereikt de bal nog maar net als eerste. González Albiol geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czyżewski met de inworp. Murdza geeft een lange en hoge pass. Estévez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - ValenciaSax 7:0

65e minuut.
Granero Molina controleert de bal met de borst. Czyżewski probeert naar een medespeler te passen. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Gharabaghtsyan schiet op doel. Estévez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - ValenciaSax 8:0

66e minuut.
Daar is Gharabaghtsyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murdza rent richting de bal. Murdza passt de bal met de wreef. Czyżewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżewski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Álvarez Marín rent richting de bal. Murdza verovert de bal door een tackle van achteren. Murdza met een sublieme pass. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Gharabaghtsyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de Haro rent richting de bal. de Haro geeft de bal voor. Inworp. Bazler met een snelle inworp. Murdza geeft de bal voor. Estévez bokst de bal weg. Bergamaschi is nu in balbezit. Bergamaschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - ValenciaSax 9:0

73e minuut.
de Haro rent richting de bal. Gharabaghtsyan verovert de bal door een tackle van achteren. Gharabaghtsyan passt de bal zonder na te denken. Bergamaschi rent richting de bal. Bergamaschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - ValenciaSax 10:0

74e minuut.
Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdza rent richting de bal. Murdza met een sublieme pass. Bergamaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergamaschi draait met de bal, schiet en ... Estévez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Luccin probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czyżewski met de inworp. Murdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdza geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Doeltrap. González Albiol trapt de bal weg. Bartoszewski kopt de bal weg. Bergamaschi probeert de bal met de borst te controleren. Bergamaschi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. González Albiol met een harde bal richting middenveld. Simitçi kopt de bal weg. Klungelig pakt Bergamaschi de bal. Bergamaschi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
de Haro geeft de bal voor. Inworp. Bazler met de inworp. Gharabaghtsyan kan de bal niet met de borst controleren. Gharabaghtsyan geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Bergamaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Bergamaschi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - ValenciaSax 11:0

81e minuut.
Sorocori geeft de bal voor. de Haro kopt de bal weg. Granero Molina rent richting de bal. Bergamaschi rent richting de bal. Bergamaschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - ValenciaSax 12:0

84e minuut.
Gharabaghtsyan schiet op doel. González Albiol probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Czyżewski neemt de hoekschop. Gharabaghtsyan is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bazler onderschept slim de pass. Bazler met een sublieme pass. Bergamaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergamaschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - ValenciaSax 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. Valladolid 13%, ValenciaSax 87%.
R. Valladolid - ValenciaSax 13:0