Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
West Jamón Bizkaia
442.0 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 27.9
matig Schieten zwak
redelijk Passen matig
matig Verdedigen matig


3e minuut.
Drzyzga kopt de bal weg. Punal heeft problemen om de bal te vangen. Włodyga is nu in balbezit. Włodyga passt de bal met de wreef. Pochettino geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Włodyga de bal. Włodyga met een sublieme pass. Asián bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda rent richting de bal. Ojeda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda passt de bal zonder na te denken. Skirło is nu in balbezit. Warać rent richting de bal. Warać haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Skirło is nu in balbezit. Skirło passt de bal in één keer door. Warać is nu in balbezit. Warać draait met de bal, schiet en ... Díaz Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Bizkaia 1:0

29e minuut.
Bartrés is nu in balbezit. Bartrés passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Oubiña de bal. Merino rent richting de bal. Merino geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodyga onderschept slim de pass. Włodyga passt de bal zonder na te denken. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Warać rent richting de bal. Warać passt de bal met de wreef. Skirło rent richting de bal. Skirło draait met de bal, schiet en ... Sanmiguel probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Pardeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Skirło met een sublieme pass. Daar is Drzyzga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soldado Rillo verovert de bal door een tackle van achteren. Soldado Rillo haalt uit met een fantastische trap. Álvarez Herrezuela bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Jamón 51%, Bizkaia 49%.
West Jamón - Bizkaia 1:0

46e minuut.
Warać rent richting de bal. Warać met een sublieme pass. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Bizkaia 2:0

50e minuut.
Włodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodyga passt de bal met de wreef. Ojeda rent richting de bal. Ojeda haalt uit met een fantastische trap. Díaz Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Bizkaia 3:0

51e minuut.
Klungelig pakt Domonkoš de bal. Oubiña begaat een overtreding. Domonkoš raakt geblesseerd tijdens het duel. Grelecki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sanmiguel heeft problemen om de bal te vangen. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Warać bereikt de bal nog maar net als eerste. Warać probeert naar een medespeler te passen. Włodyga met een sublieme pass. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Asián heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Bizkaia 4:0

71e minuut.
Włodyga speelt de bal door. Merino bereikt de bal nog maar net als eerste. Warać schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Merino wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Merino kan niet meer verder spelen. Bonera komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Domonkoš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Grelecki de bal. Grelecki geeft een lange en hoge pass. Ojeda maakt een snoekduik en kopt de bal. Asián heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Domonkoš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Warać is nu in balbezit. Warać geeft een lange en hoge pass. Włodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodyga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Bizkaia 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Jamón 30%, Bizkaia 70%.
West Jamón - Bizkaia 5:0