Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCB JOEL Sondika
Normal Tactiek Sex Machine!!
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 52
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 54.4
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen formidable
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Ottoni geeft de bal voor. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap. Naujoks probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Canavaro geeft een lange en hoge pass. Tabar kopt de bal weg. Parúas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Barbadilla probeert naar een medespeler te passen. Kanar kopt de bal weg. Ottoni speelt de bal door. Daar is Ortakoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap. Barbadilla bokst de bal weg. Puńko rent richting de bal. Puńko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB JOEL - Sondika 0:1

12e minuut.
Daar is Canavaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Ena bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavaro verovert de bal door een tackle van achteren. Canavaro geeft de bal voor. Ortakoğlu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Vallejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavaro verovert de bal door een tackle van achteren. Canavaro met een sublieme pass. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ottoni speelt de bal door. Daar is Naujoks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puńko rent richting de bal. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kanar rent richting de bal. Canavaro is nu in balbezit. Canavaro geeft een hoge lob. Puńko kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ortakoğlu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB JOEL - Sondika 0:2

20e minuut.
Naujoks geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van de Ven met de inworp. Klungelig pakt Ottoni de bal. Ottoni geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Ottoni de bal. Ottoni passt de bal in één keer door. Puńko rent richting de bal. Puńko haalt uit met een fantastische trap. Barbadilla probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
García Gómez trapt de bal weg. Ottoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottoni passt de bal in één keer door. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB JOEL - Sondika 0:3

29e minuut.
Van de Ven geeft een lange en hoge pass. Puńko kopt de bal weg. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko haalt uit met een fantastische trap. Barbadilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB JOEL - Sondika 0:4

30e minuut.
Ottoni onderschept slim de pass. Ottoni passt de bal met de wreef. Marinescu geeft een lange en hoge pass. Puńko maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt García Gómez de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCB JOEL - Sondika 0:5

33e minuut.
Ottoni met een sublieme pass. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu passt de bal met de wreef. Puńko is nu in balbezit. Puńko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Van de Ven is nu in balbezit. Van de Ven geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt García Gómez de bal. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Barbadilla met een harde bal richting middenveld. Kanar kopt de bal weg. Ottoni speelt de bal door. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kanar onderschept slim de pass. Ottoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottoni met een sublieme pass. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Vallejo geeft een hoge lob. Ottoni heeft problemen om de bal te vangen. Ottoni met een sublieme pass. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCB JOEL - Sondika 0:6

41e minuut.
Klungelig pakt Rovira de bal. Rovira passt de bal met de wreef. Vallejo is nu in balbezit. Ortakoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB JOEL - Sondika 0:7

44e minuut.
Klungelig pakt Puńko de bal. Naujoks bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko onderschept slim de pass. Puńko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB JOEL 81%, Sondika 19%.
FCB JOEL - Sondika 0:7

47e minuut.
Barbadilla trapt de bal weg. Van de Ven kopt de bal weg. Ottoni is nu in balbezit. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Naujoks geeft een hoge lob. Inworp. Van de Ven met een snelle inworp. Ottoni is nu in balbezit. Ottoni geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Kanar rent richting de bal. Kanar passt de bal in één keer door. Canavaro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Puńko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puńko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Barbadilla met een sublieme pass. Klungelig pakt Canavaro de bal. Canavaro geeft de bal voor. Ortakoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Barbadilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB JOEL - Sondika 0:8

57e minuut.
Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabar bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko verovert de bal door een tackle van achteren. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap. Barbadilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB JOEL - Sondika 0:9

60e minuut.
Ottoni rent richting de bal. Ottoni passt de bal zonder na te denken. Van de Ven probeert naar een medespeler te passen. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ottoni probeert naar een medespeler te passen. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko passt de bal met de wreef. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu schiet op doel. Barbadilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Kanar is nu in balbezit. Kanar passt de bal zonder na te denken. Daar is Van de Ven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van de Ven geeft een lange en hoge pass. Puńko kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB JOEL - Sondika 0:10

67e minuut.
Vallejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottoni verovert de bal door een tackle van achteren. Ottoni passt de bal in één keer door. Puńko rent richting de bal. Puńko draait met de bal, schiet en ... Barbadilla bokst de bal weg. Klungelig pakt Naujoks de bal. Puńko rent richting de bal. Puńko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ottoni probeert naar een medespeler te passen. Canavaro is nu in balbezit. Canavaro geeft de bal voor. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB JOEL - Sondika 0:11

73e minuut.
Kanar met een sublieme pass. Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavaro geeft de bal voor. Puńko rent richting de bal. Puńko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

75e minuut.
Van de Ven verovert de bal door een tackle van achteren. Van de Ven met een sublieme pass. García Gómez is nu in balbezit. Puńko onderschept slim de pass. Puńko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCB JOEL - Sondika 0:12

78e minuut.
Canavaro speelt de bal door. Van de Ven bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Ven passt de bal zonder na te denken. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Van de Ven kopt de bal weg. Ottoni rent richting de bal. Ottoni passt de bal in één keer door. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB JOEL - Sondika 0:13

80e minuut.
Inworp. Canavaro met een snelle inworp. Ottoni geeft de bal voor. Puńko is nu in balbezit. Puńko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tabar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van de Ven met een snelle inworp. Ottoni geeft een lange en hoge pass. Puńko maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB JOEL - Sondika 0:14

87e minuut.
Van de Ven rent richting de bal. Van de Ven passt de bal in één keer door. Ottoni rent richting de bal. Ottoni geeft een lange en hoge pass. Ortakoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. García Gómez speelt de bal door. Puńko heeft problemen om de bal te vangen. Puńko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB JOEL - Sondika 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB JOEL 84%, Sondika 16%.
FCB JOEL - Sondika 0:15