Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sondika FCB JOEL
Sex Machine!! Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
14% Spel op eigen helft 86%
52 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 15.9
very good Schieten unsatisfactory
formidable Passen poor
good Verdedigen poor


3e minuut.
García Gómez geeft de bal voor. Ortakoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Canavaro rent richting de bal. Canavaro geeft een lange en hoge pass. Puńko krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Van de Ven kopt de bal weg. Klungelig pakt Ottoni de bal. Ottoni geeft een hoge lob. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barbadilla met een harde bal richting middenveld. Kanar probeert naar een medespeler te passen. Ortakoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - FCB JOEL 1:0

9e minuut.
Puńko verovert de bal door een tackle van achteren. Puńko met een sublieme pass. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu schiet op doel. Barbadilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - FCB JOEL 2:0

13e minuut.
Barbadilla trapt de bal weg van het doel. Van de Ven kopt de bal weg. Ottoni met een sublieme pass. Daar is Puńko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puńko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Barbadilla trapt de bal weg van het doel. Kanar kopt de bal weg. Ortakoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ... Barbadilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - FCB JOEL 3:0

16e minuut.
Puńko draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Barbadilla met een harde bal richting middenveld. Van de Ven geeft een lange en hoge pass. Ortakoğlu kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ottoni probeert naar een medespeler te passen. Van de Ven bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Ven geeft een hoge lob. Puńko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - FCB JOEL 4:0

19e minuut.
Klungelig pakt Rovira de bal. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavaro geeft de bal voor. Ortakoğlu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Marinescu probeert naar een medespeler te passen. Canavaro rent richting de bal. Canavaro probeert naar een medespeler te passen. Ortakoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ... Barbadilla bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - FCB JOEL 5:0

23e minuut.
Ortakoğlu is nu in balbezit. Fernández Ena verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Ena geeft een lange en hoge pass. Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavaro geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Van de Ven kopt de bal weg. Ottoni rent richting de bal. Ottoni passt de bal in één keer door. Puńko is nu in balbezit. Puńko schiet op doel. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Duscher kan de bal niet met de borst controleren. Van de Ven geeft een lange en hoge pass. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - FCB JOEL 6:0

33e minuut.
Van de Ven rent richting de bal. Van de Ven geeft de bal voor. Klungelig pakt García Gómez de bal. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ... Barbadilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu geeft een hoge lob. Puńko krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Canavaro geeft een lange en hoge pass. Ortakoğlu rent richting de bal. García Gómez rent richting de bal. Ortakoğlu onderschept slim de pass. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Vallejo rent richting de bal. Canavaro onderschept slim de pass. Canavaro passt de bal in één keer door. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - FCB JOEL 7:0

40e minuut.
Puńko rent richting de bal. Tabar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabar probeert naar een medespeler te passen. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - FCB JOEL 8:0

44e minuut.
Vallejo is nu in balbezit. Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavaro geeft de bal voor. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - FCB JOEL 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sondika 13%, FCB JOEL 87%.
Sondika - FCB JOEL 9:0

48e minuut.
Kanar met een sublieme pass. Van de Ven is nu in balbezit. Van de Ven passt de bal in één keer door. Daar is Puńko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puńko draait met de bal, schiet en ... Barbadilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Puńko kopt de bal weg. Ottoni rent richting de bal. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - FCB JOEL 10:0

52e minuut.
Ottoni rent richting de bal. Ottoni passt de bal in één keer door. Canavaro speelt de bal door. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ottoni probeert naar een medespeler te passen. Van de Ven is nu in balbezit. Van de Ven passt de bal zonder na te denken. Puńko heeft problemen om de bal te vangen. Puńko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Naujoks geeft een hoge lob. Puńko controleert de bal met de borst. Puńko passt de bal met de wreef. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - FCB JOEL 11:0

54e minuut.
Vega Asenjo speelt de bal door. Klungelig pakt Rovira de bal. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ortakoğlu schiet op doel. García Gómez geeft de bal voor. Inworp. Van de Ven zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ottoni geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap. Barbadilla bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - FCB JOEL 12:0

57e minuut.
Van de Ven geeft een lange en hoge pass. Puńko kopt de bal weg. Fernández Ena heeft problemen om de bal te vangen. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ... Barbadilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Kanar verovert de bal door een tackle van achteren. Kanar probeert naar een medespeler te passen. Van de Ven speelt de bal door. Puńko rent richting de bal. Puńko geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - FCB JOEL 13:0

62e minuut.
Van de Ven rent richting de bal. Van de Ven geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt García Gómez de bal. Puńko rent richting de bal. Puńko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Naujoks rent richting de bal. Naujoks geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van de Ven met de inworp. Ottoni geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - FCB JOEL 14:0

65e minuut.
Vallejo is nu in balbezit. Vallejo passt de bal zonder na te denken. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - FCB JOEL 15:0

67e minuut.
Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko passt de bal in één keer door. Fernández Ena bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu onderschept slim de pass. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap. Barbadilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Puńko rent richting de bal. Puńko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - FCB JOEL 16:0

69e minuut.
Ortakoğlu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Puńko de bal. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - FCB JOEL 17:0

72e minuut.
Tapar geeft de bal voor. Ortakoğlu kopt de bal weg. Puńko rent richting de bal. Puńko haalt uit met een fantastische trap. Barbadilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - FCB JOEL 18:0

75e minuut.
Daar is Kanar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanar passt de bal in één keer door. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu schiet op doel. Barbadilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - FCB JOEL 19:0

76e minuut.
Ottoni is nu in balbezit. Ottoni passt de bal zonder na te denken. Vega Asenjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar onderschept slim de pass. Kanar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is Marinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marinescu passt de bal zonder na te denken. Kanar geeft een lange en hoge pass. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Naujoks is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - FCB JOEL 20:0

79e minuut.
Ottoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottoni passt de bal zonder na te denken. Puńko is nu in balbezit. Puńko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - FCB JOEL 21:0

81e minuut.
Klungelig pakt Puńko de bal. Puńko passt de bal in één keer door. Fernández Ena rent richting de bal. Ortakoğlu onderschept slim de pass. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ottoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottoni passt de bal zonder na te denken. Canavaro geeft een hoge lob. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Rovira de bal. Ottoni rent richting de bal. Ottoni passt de bal zonder na te denken. Van de Ven rent richting de bal. Van de Ven geeft de bal voor. Barbadilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Van de Ven geeft de bal voor. Naujoks heeft problemen om de bal te vangen. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko draait met de bal, schiet en ... Barbadilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - FCB JOEL 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sondika 15%, FCB JOEL 85%.
Sondika - FCB JOEL 22:0