Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
West Jamón ValenciaSax
442.0 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
15% Spel op eigen helft 85%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 16.8
adequate Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Warać bereikt de bal nog maar net als eerste. Warać passt de bal in één keer door. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda draait met de bal, schiet en ... Estévez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - ValenciaSax 1:0

5e minuut.
Carril kopt de bal weg. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda passt de bal met de wreef. Warać rent richting de bal. Warać draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Skirło is nu in balbezit. Skirło passt de bal in één keer door. Barla rent richting de bal. Włodyga onderschept slim de pass. Włodyga geeft de bal voor. Paal!
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Barla kopt de bal weg. de Nigris bereikt de bal nog maar net als eerste. de Nigris passt de bal met de wreef. Ojeda rent richting de bal. Ojeda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Włodyga kopt de bal weg. Warać met een sublieme pass. Granero Molina heeft problemen om de bal te vangen. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Skirło geeft de bal voor. Domonkoš rent richting de bal. Warać met een sublieme pass. Domonkoš rent richting de bal. Domonkoš geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Estévez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ojeda controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - ValenciaSax 2:0

34e minuut.
de Nigris geeft een lange en hoge pass. Inworp. Skirło met een snelle inworp. Ojeda rent richting de bal. Ojeda geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki passt de bal zonder na te denken. de Nigris bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. de Haro bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - ValenciaSax 3:0

36e minuut.
Văn Quỳnh speelt de bal door. Grelecki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Torres Sanz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arizmendi rent richting de bal. Arizmendi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Carril bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki verovert de bal door een tackle van achteren. Arizmendi begaat een overtreding. Arizmendi krijgt een gele kaart. Grelecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grelecki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda schiet op doel. De bal raakt de paal. Warać bereikt de bal nog maar net als eerste. Warać schiet op doel. Paal!

44e minuut.
Torres Sanz geeft een hoge lob. Warać is nu in balbezit. Warać passt de bal in één keer door. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - ValenciaSax 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Jamón 14%, ValenciaSax 86%.
West Jamón - ValenciaSax 4:0

52e minuut.
Daar is Arizmendi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres Sanz rent richting de bal. Torres Sanz geeft een hoge lob. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda schiet op doel. Estévez bokst de bal weg.

56e minuut.
Dávila raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Puig komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Estévez speelt de bal door. Barla bereikt de bal nog maar net als eerste. Barla probeert naar een medespeler te passen. Ojeda heeft problemen om de bal te vangen. Ojeda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Warać is nu in balbezit. Warać passt de bal in één keer door. Granero Molina is nu in balbezit. Skirło rent richting de bal. Skirło haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Estévez trapt de bal weg van het doel. Inworp. Skirło met de inworp. Grelecki geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Ojeda rent richting de bal. Ojeda met een sublieme pass. Warać rent richting de bal. Warać schiet op doel. Estévez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - ValenciaSax 5:0

84e minuut.
Włodyga probeert naar een medespeler te passen. Warać met een sublieme pass. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - ValenciaSax 6:0

84e minuut.
Arizmendi speelt de bal door. Ojeda heeft problemen om de bal te vangen. Álvarez Marín is nu in balbezit. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Granero Molina is nu in balbezit. Skirło verovert de bal door een tackle van achteren. Skirło probeert naar een medespeler te passen. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda draait met de bal, schiet en ... Estévez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Jamón 17%, ValenciaSax 83%.
West Jamón - ValenciaSax 6:0