Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R. Valladolid Bizkaia
532 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
29% Spel op eigen helft 71%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 26.8
excellent Schieten poor
very good Passen average
very good Verdedigen average


2e minuut.
Daar is Belmonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fejkiel verovert de bal door een tackle van achteren. Asián legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Asián krijgt een gele kaart. Fejkiel raakt geblesseerd tijdens het duel. Fejkiel kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Bizkaia 1:0

2e minuut.
Pardeza speelt de bal door. Soldado Rillo heeft problemen om de bal te vangen. Gharabaghtsyan maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Gharabaghtsyan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gharabaghtsyan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

4e minuut.
Simitçi is nu in balbezit. Murdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdza passt de bal met de wreef. Bazler rent richting de bal. Bazler geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Murdza geeft de bal voor. Sanmiguel kopt de bal weg. Pochettino rent richting de bal. Fejkiel onderschept slim de pass. Fejkiel schiet op doel. Díaz Fernández bokst de bal weg.

8e minuut.
Czyżewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murdza heeft problemen om de bal te vangen. Murdza passt de bal met de wreef. Bartoszewski is nu in balbezit. Bartoszewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Bizkaia 2:0

10e minuut.
Bazler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazler passt de bal met de wreef. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... Díaz Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Bizkaia 3:0

11e minuut.
Belmonte geeft een hoge lob. Simitçi kopt de bal weg. Daar is Murdza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Murdza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel schiet op doel. Díaz Fernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Punal bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżewski verovert de bal door een tackle van achteren. Czyżewski met een sublieme pass. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Bartoszewski onderschept slim de pass. Bartoszewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sanmiguel de bal. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel schiet op doel. Díaz Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Oubiña rent richting de bal. Murdza onderschept slim de pass. Murdza speelt de bal door. Fejkiel heeft problemen om de bal te vangen. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... Díaz Fernández bokst de bal weg.

28e minuut.
Daar is Fejkiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asián bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel onderschept slim de pass. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... Díaz Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Bizkaia 4:0

30e minuut.
Belmonte onderschept slim de pass. Belmonte probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Czyżewski zal de hoekschop nemen. Fejkiel krijgt zijn hoofd ertegen. Díaz Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bazler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazler met een sublieme pass. Murdza probeert naar een medespeler te passen. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Murdza rent richting de bal. Murdza passt de bal in één keer door. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel schiet op doel. Díaz Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Bizkaia 5:0

42e minuut.
Pardeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardeza passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Merino de bal. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Asián geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czyżewski met een snelle inworp. Murdza rent richting de bal. Murdza geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. Valladolid 27%, Bizkaia 73%.
R. Valladolid - Bizkaia 5:0

46e minuut.
Daar is Soldado Rillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murdza onderschept slim de pass. Murdza passt de bal zonder na te denken. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel schiet op doel. Díaz Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Díaz Fernández met een sublieme pass. Bazler kopt de bal weg. Murdza met een sublieme pass. Daar is Fejkiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Murdza heeft problemen om de bal te vangen. Murdza passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fejkiel de bal. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Merino is nu in balbezit. Bazler onderschept slim de pass. Bazler speelt de bal door. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Bizkaia 6:0

58e minuut.
La Plagia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pochettino de bal. Murdza probeert naar een medespeler te passen. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Bizkaia 7:0

71e minuut.
Simitçi onderschept slim de pass. Simitçi probeert naar een medespeler te passen. Murdza probeert naar een medespeler te passen. Fejkiel heeft problemen om de bal te vangen. Fejkiel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Murdza de bal onder controle te krijgen. Bartoszewski rent richting de bal. Bartoszewski passt de bal met de wreef. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel schiet op doel. Díaz Fernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Simitçi rent richting de bal. Simitçi passt de bal zonder na te denken. Czyżewski probeert naar een medespeler te passen. Murdza rent richting de bal. Murdza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Czyżewski rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czyżewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murdza kan de bal niet met de borst controleren. Murdza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Simitçi speelt de bal door. La Plagia bereikt de bal nog maar net als eerste. La Plagia geeft een lange en hoge pass. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Díaz Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Czyżewski speelt de bal door. Murdza heeft problemen om de bal te vangen. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap. Díaz Fernández probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. Valladolid 32%, Bizkaia 68%.
R. Valladolid - Bizkaia 7:0