Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sondika gregol futboll clu
Sex Machine!! Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
12% Spel op eigen helft 88%
48 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 17.6
solid Schieten weak
formidable Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Puńko is nu in balbezit. Puńko met een sublieme pass. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ... Casillas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - gregol futboll clu 1:0

5e minuut.
Ottoni passt de bal in één keer door. Daar is Mateo Montoya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanar geeft een lange en hoge pass. Daar is Ortakoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Martín Morín geeft een hoge lob. Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavaro probeert naar een medespeler te passen. Van de Ven geeft een hoge lob. Puńko maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Martín Morín speelt de bal door. Montava heeft problemen om de bal te vangen. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ... Martín Morín probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - gregol futboll clu 2:0

16e minuut.
Kanar onderschept slim de pass. Kanar geeft een hoge lob. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap. Casillas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - gregol futboll clu 3:0

19e minuut.
Sánchez Ruiz rent richting de bal. Van de Ven onderschept slim de pass. Van de Ven geeft de bal voor. Puńko heeft problemen om de bal te vangen. Puńko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Van de Ven kopt de bal weg. Puńko is nu in balbezit. Ortakoğlu rent richting de bal. Puńko is nu in balbezit. Puńko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - gregol futboll clu 4:0

22e minuut.
Canavaro is nu in balbezit. Canavaro geeft een lange en hoge pass. Daar is Ortakoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap. Casillas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - gregol futboll clu 5:0

26e minuut.
Revert probeert de bal aan de voet te houden. Van de Ven probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ortakoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap. Millán probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Van de Ven geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - gregol futboll clu 6:0

30e minuut.
Puńko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ottoni rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van López Ruano. Ottoni wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ottoni kan niet meer verder spelen. Martínez de Luna komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Ganuza is nu in balbezit. Kanar verovert de bal door een tackle van achteren. Kanar probeert naar een medespeler te passen. Puńko heeft problemen om de bal te vangen. Puńko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - gregol futboll clu 7:0

38e minuut.
Canavaro kopt de bal weg. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu passt de bal zonder na te denken. Puńko is nu in balbezit. Puńko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - gregol futboll clu 8:0

39e minuut.
Daar is Mateo Montoya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mateo Montoya passt de bal met de wreef. Montava is nu in balbezit. Puńko verovert de bal door een tackle van achteren. Puńko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - gregol futboll clu 9:0

40e minuut.
Mateo Montoya is nu in balbezit. Mateo Montoya passt de bal in één keer door. Daar is Millán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu schiet op doel. Casillas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - gregol futboll clu 10:0

41e minuut.
Montava speelt de bal door. Latasa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ortakoğlu. Ortakoğlu krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Van de Ven speelt de bal door. Puńko is nu in balbezit. Puńko passt de bal in één keer door. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Casillas met een harde bal richting middenveld. Van de Ven geeft een hoge lob. Martín Morín controleert de bal met de borst. Puńko is nu in balbezit. Puńko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - gregol futboll clu 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sondika 13%, gregol futboll clu 87%.
Sondika - gregol futboll clu 11:0

48e minuut.
Van de Ven zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Canavaro probeert naar een medespeler te passen. Van de Ven rent richting de bal. Van de Ven geeft de bal voor. Ortakoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - gregol futboll clu 12:0

49e minuut.
Revert is nu in balbezit. Revert passt de bal met de wreef. Daar is Sánchez Ruiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puńko is nu in balbezit. Puńko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - gregol futboll clu 13:0

51e minuut.
Ganuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar onderschept slim de pass. Kanar speelt de bal door. Canavaro is nu in balbezit. Canavaro geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - gregol futboll clu 14:0

54e minuut.
Montava onderschept slim de pass. Montava speelt de bal door. Millán rent richting de bal. Martínez de Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez de Luna haalt uit met een fantastische trap. Casillas bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Canavaro neemt de hoekschop. Puńko maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - gregol futboll clu 15:0

55e minuut.
Klungelig pakt Latasa de bal. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán passt de bal met de wreef. Puńko is nu in balbezit. Puńko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ortakoğlu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - gregol futboll clu 16:0

60e minuut.
Van de Ven bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Ven geeft een hoge lob. Ortakoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ... Casillas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - gregol futboll clu 17:0

62e minuut.
Martínez de Luna heeft problemen om de bal te vangen. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán met een sublieme pass. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kanar probeert de bal aan de voet te houden. Martínez de Luna speelt de bal door. Martín Morín bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - gregol futboll clu 18:0

64e minuut.
Van de Ven passt de bal in één keer door. Canavaro geeft de bal voor. Klungelig pakt Martín Morín de bal. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu schiet op doel. Casillas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - gregol futboll clu 19:0

66e minuut.
Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez de Luna is nu in balbezit. Martínez de Luna probeert naar een medespeler te passen. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Puńko is nu in balbezit. Puńko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - gregol futboll clu 20:0

67e minuut.
Revert geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van de Ven zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martínez de Luna geeft de bal voor. Ortakoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - gregol futboll clu 21:0

69e minuut.
Latasa geeft een hoge lob. Revert is nu in balbezit. Puńko onderschept slim de pass. Puńko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - gregol futboll clu 22:0

71e minuut.
Van de Ven rent richting de bal. Van de Ven passt de bal zonder na te denken. Puńko is nu in balbezit. Puńko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - gregol futboll clu 23:0

83e minuut.
Kanar kopt de bal weg. Klungelig pakt Van de Ven de bal. Van de Ven passt de bal met de wreef. Canavaro geeft een hoge lob. Puńko springt en kopt de bal. Casillas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Van de Ven geeft een hoge lob. Casillas met een sublieme pass. Martínez de Luna geeft een lange en hoge pass. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Martínez de Luna speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Millán de bal onder controle te krijgen. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Casillas trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van de Ven met een snelle inworp. Martínez de Luna geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Van de Ven heeft problemen om de bal te vangen. Van de Ven probeert naar een medespeler te passen. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap. Casillas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sondika - gregol futboll clu 24:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sondika 11%, gregol futboll clu 89%.
Sondika - gregol futboll clu 24:0