Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gregol futboll clu Sondika
Normal Tactiek Sex Machine!!
41% Balbezit 59%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 51.8
weak Schieten solid
poor Passen formidable
poor Verdedigen average


2e minuut.
Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavaro met een sublieme pass. Ottoni met een sublieme pass. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Van de Ven rent richting de bal. Van de Ven geeft een hoge lob. Martín Morín kopt de bal weg. Daar is Canavaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canavaro geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
gregol futboll clu - Sondika 0:1

6e minuut.
Latasa is nu in balbezit. Ortakoğlu onderschept slim de pass. Ortakoğlu passt de bal zonder na te denken. Puńko rent richting de bal. Puńko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Puńko passt de bal in één keer door. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Latasa rent richting de bal. Ortakoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Canavaro kopt de bal weg. Klungelig pakt Ortakoğlu de bal. Latasa rent richting de bal. Ortakoğlu onderschept slim de pass. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Daar is Puńko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van de Ven bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko is nu in balbezit. Puńko schiet op doel. Luna Eslava werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gregol futboll clu - Sondika 0:2

17e minuut.
Van de Ven onderschept slim de pass. Van de Ven passt de bal zonder na te denken. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ... Paal!

19e minuut.
Canavaro geeft een hoge lob. Ortakoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Ortakoğlu passt de bal zonder na te denken. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Puńko rent richting de bal. Puńko schiet op doel. Luna Eslava maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Van de Ven is nu in balbezit. Van de Ven passt de bal in één keer door. Puńko is nu in balbezit. Puńko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gregol futboll clu - Sondika 0:3

23e minuut.
Ottoni speelt de bal door. Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavaro geeft een lange en hoge pass. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Canavaro neemt de hoekschop. Ortakoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Luna Eslava maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gregol futboll clu - Sondika 0:4

25e minuut.
Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavaro geeft een lange en hoge pass. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Collantes kopt de bal weg. Canavaro geeft de bal voor. Ortakoğlu kopt de bal weg. Puńko rent richting de bal. Puńko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ortakoğlu rent richting de bal. Puńko is nu in balbezit. Puńko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Revert geeft een hoge lob. Canavaro kopt de bal weg. Ottoni speelt de bal door. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Revert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puńko rent richting de bal. Ortakoğlu rent richting de bal. Puńko is nu in balbezit. Puńko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Canavaro zal de hoekschop nemen. Puńko kan de bal niet met de borst controleren. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ottoni speelt de bal door. Daar is Van de Ven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van de Ven geeft een hoge lob. Puńko is nu in balbezit. Puńko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Inworp. Van de Ven met een snelle inworp. Ottoni geeft een lange en hoge pass. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gregol futboll clu - Sondika 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gregol futboll clu 90%, Sondika 10%.
gregol futboll clu - Sondika 0:5

47e minuut.
Ottoni met een sublieme pass. Kanar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar speelt de bal door. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko schiet op doel. Luna Eslava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ortakoğlu rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Martín Morín trapt de bal weg. Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavaro geeft een hoge lob. Puńko rent richting de bal. Puńko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gregol futboll clu - Sondika 0:6

54e minuut.
Van de Ven bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Ven passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Canavaro de bal. Canavaro geeft een lange en hoge pass. Ortakoğlu kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Van de Ven met een sublieme pass. Ottoni is nu in balbezit. Ottoni probeert naar een medespeler te passen. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Latasa geeft een lange en hoge pass. Van de Ven is nu in balbezit. Van de Ven geeft de bal voor. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko haalt uit met een fantastische trap. Luna Eslava bokst de bal weg. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gregol futboll clu - Sondika 0:7

61e minuut.
Luna Eslava probeert naar een medespeler te passen. Van de Ven kopt de bal weg. Puńko is nu in balbezit. Puńko haalt uit met een fantastische trap. Luna Eslava werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Martín Morín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko draait met de bal, schiet en ... Luna Eslava werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gregol futboll clu - Sondika 0:8

65e minuut.
Ottoni heeft problemen om de bal te vangen. Ottoni passt de bal met de wreef. Puńko is nu in balbezit. Puńko haalt uit met een fantastische trap. Luna Eslava werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gregol futboll clu - Sondika 0:9

66e minuut.
Revert geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van de Ven met de inworp. Ottoni is nu in balbezit. Ottoni geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Van de Ven kopt de bal weg. Klungelig pakt Ottoni de bal. Ottoni passt de bal zonder na te denken. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Luna Eslava trapt de bal weg van het doel. Van de Ven kopt de bal weg. Martín Morín heeft problemen om de bal te vangen. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ... Luna Eslava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
gregol futboll clu - Sondika 0:10

73e minuut.
Van de Ven met een sublieme pass. Canavaro rent richting de bal. Canavaro probeert naar een medespeler te passen. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Luna Eslava met een sublieme pass. Kanar kopt de bal weg. Ottoni speelt de bal door. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Sánchez Ruiz geeft een lange en hoge pass. Canavaro speelt de bal door. Marinescu speelt de bal door. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gregol futboll clu - Sondika 0:11

79e minuut.
Luna Eslava met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Canavaro met de inworp. Ottoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottoni geeft een hoge lob. Luna Eslava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Puńko is nu in balbezit. Puńko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gregol futboll clu - Sondika 0:12

80e minuut.
Ortakoğlu onderschept slim de pass. Ortakoğlu speelt de bal door. Van de Ven bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Ven geeft de bal voor. Puńko maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gregol futboll clu - Sondika 0:13

83e minuut.
Luna Eslava speelt de bal door. Van de Ven kopt de bal weg. Puńko is nu in balbezit. Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ... Luna Eslava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Klungelig pakt Ottoni de bal. Ottoni passt de bal met de wreef. Puńko rent richting de bal. Puńko schiet op doel. Luna Eslava maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gregol futboll clu - Sondika 0:14

88e minuut.
Van de Ven kopt de bal weg. Ottoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottoni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Puńko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puńko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Suárez Gómez geeft een hoge lob. Van de Ven probeert naar een medespeler te passen. Daar is Revert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puńko is nu in balbezit. Puńko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
gregol futboll clu - Sondika 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gregol futboll clu 89%, Sondika 11%.
gregol futboll clu - Sondika 0:15