Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAJEROS.F.C. FCB JOEL
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Vallejo onderschept slim de pass. Sangroniz onderschept slim de pass. Parúas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Parúas naar de kleedkamers voor een vroege douche. Sangroniz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Felipe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
PAJEROS.F.C. - FCB JOEL 1:0

18e minuut.
Naujoks met een sublieme pass. San Juan bereikt de bal nog maar net als eerste. Orueta Ibarrola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orueta Ibarrola krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Rovira is nu in balbezit. Sangroniz onderschept slim de pass. Sangroniz probeert naar een medespeler te passen. Mayorga rent richting de bal. Mayorga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tabar rent richting de bal. Sangroniz verovert de bal door een tackle van achteren. Sangroniz speelt de bal door. Mayorga rent richting de bal. Mayorga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Sangroniz rent richting de bal. Tabar verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz Garrido speelt de bal door. Mayorga is nu in balbezit. Mayorga draait met de bal, schiet en ... Barbadilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Urízar bereikt de bal nog maar net als eerste. Urízar geeft een lange en hoge pass. Naujoks rent richting de bal. Mayorga onderschept slim de pass. Mayorga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mayorga is nu in balbezit. Mayorga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAJEROS.F.C. 42%, FCB JOEL 58%.
PAJEROS.F.C. - FCB JOEL 1:0

52e minuut.
Vallejo speelt de bal door. Silva Linares rent richting de bal. Silva Linares geeft de bal voor. Mayorga kan de bal niet met de borst controleren. Mayorga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
San Juan passt de bal in één keer door. Vega Asenjo rent richting de bal. Rodríguez de la Peña rent richting de bal. Vega Asenjo verovert de bal door een tackle van achteren. Vega Asenjo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Felipe met een sublieme pass. Fernández Ena probeert de bal aan de voet te houden. Mayorga is nu in balbezit. Sangroniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangroniz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Díaz Garrido rent richting de bal. Díaz Garrido passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vallejo de bal. Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayorga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PAJEROS.F.C. - FCB JOEL 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAJEROS.F.C. 43%, FCB JOEL 57%.
PAJEROS.F.C. - FCB JOEL 2:0