Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCB JOEL PAJEROS.F.C.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Díaz Garrido geeft de bal voor. Rovira is nu in balbezit. Rovira passt de bal met de wreef. Vega Asenjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega Asenjo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Felipe speelt de bal door. Rodríguez de la Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovira onderschept slim de pass. Vega Asenjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega Asenjo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Felipe met een sublieme pass. Orueta Ibarrola rent richting de bal. Orueta Ibarrola passt de bal zonder na te denken. Mayorga is nu in balbezit. Mayorga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCB JOEL - PAJEROS.F.C. 0:1

26e minuut.
Rovira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovira passt de bal met de wreef. Rentería heeft problemen om de bal te vangen. Vega Asenjo is nu in balbezit. Vega Asenjo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Duscher is nu in balbezit. Duscher met een sublieme pass. Sarmiento is nu in balbezit. Vega Asenjo verovert de bal door een tackle van achteren. Vega Asenjo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Díaz Garrido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz Garrido geeft een lange en hoge pass. San Juan heeft problemen om de bal te vangen. Orueta Ibarrola bereikt de bal nog maar net als eerste. Orueta Ibarrola schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Naujoks kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Pinilla Miranda rent richting de bal. Díaz Garrido onderschept slim de pass. Díaz Garrido geeft een lange en hoge pass. Mayorga rent richting de bal. Mayorga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB JOEL 53%, PAJEROS.F.C. 47%.
FCB JOEL - PAJEROS.F.C. 0:1

47e minuut.
San Juan passt de bal met de wreef. Rodríguez de la Peña rent richting de bal. Vega Asenjo verovert de bal door een tackle van achteren. Rovira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovira haalt uit met een fantastische trap. Tavio bokst de bal weg.

65e minuut.
Sangroniz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tabar de bal onder controle te krijgen. Díaz Garrido begaat een overtreding. Díaz Garrido krijgt een gele kaart. Tabar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pinilla Miranda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vega Asenjo rent richting de bal. Vega Asenjo schiet op doel. Paal!

74e minuut.
Rovira heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez de la Peña is nu in balbezit. Rodríguez de la Peña passt de bal in één keer door. Mayorga is nu in balbezit. Mayorga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Felipe geeft een lange en hoge pass. Inworp. San Juan met een snelle inworp. Rovira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovira geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB JOEL 46%, PAJEROS.F.C. 54%.
FCB JOEL - PAJEROS.F.C. 0:1