Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rayo El viso Spectra
KePoSTAMOS Tactiek DrNo
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 38.9
average Schieten solid
weak Passen average
weak Verdedigen adequate


11e minuut.
Martino met de inworp. Howing is nu in balbezit. Howing passt de bal zonder na te denken. Gilyán is nu in balbezit. Gilyán draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Vansáš verovert de bal door een tackle van achteren. Vansáš met een sublieme pass. Wouters met een sublieme pass. Grişciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Grişciuc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Martino de bal onder controle te krijgen. Grişciuc is nu in balbezit. Martino begaat een overtreding. Grişciuc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ploaie neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Gauvio bokst de bal weg. Klungelig pakt Borrás de bal. Díaz-Caballero verovert de bal door een tackle van achteren. Wouters probeert de bal met de borst te controleren. Wouters draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Vansáš met een sublieme pass. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Grişciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Grişciuc haalt uit met een fantastische trap. Gauvio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo El viso - Spectra 1:0

24e minuut.
Chwast geeft een lange en hoge pass. Inworp. Martino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kishiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kishiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Penverne met de inworp. Svartzmann rent richting de bal. Suski rent richting de bal. Kishiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kishiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Maśnik geeft een hoge lob. Elkhateeb rent richting de bal. Elkhateeb passt de bal met de wreef. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo El viso - Spectra 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo El viso 56%, Spectra 44%.
Rayo El viso - Spectra 2:0

60e minuut.
Svartzmann onderschept slim de pass. Svartzmann passt de bal met de wreef. Penverne speelt de bal door. Gilyán is nu in balbezit. Gilyán schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kishiro onderschept slim de pass. Kishiro passt de bal zonder na te denken. Howing speelt de bal door. Kishiro is nu in balbezit. Kishiro draait met de bal, schiet en ... Warsiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Svartzmann passt de bal met de wreef. Penverne rent richting de bal. Elkhateeb schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Elkhateeb krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Grişciuc rent richting de bal. Grişciuc geeft een lange en hoge pass. Elkhateeb met een sublieme pass. Wouters rent richting de bal. Wouters schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Wouters heeft problemen om de bal te vangen. Folque onderschept slim de pass. Folque probeert naar een medespeler te passen. Gilyán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilyán haalt uit met een fantastische trap. Warsiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Kishiro speelt de bal door. Svartzmann rent richting de bal. Svartzmann passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gilyán de bal. Gilyán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo El viso 61%, Spectra 39%.
Rayo El viso - Spectra 2:0