Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spectra Rayo El viso
DrNo Tactiek KePoSTAMOS
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 33.3
good Schieten average
average Passen poor
good Verdedigen adequate


14e minuut.
Ploaie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

16e minuut.
Warsiński met een sublieme pass. Díaz-Caballero kopt de bal weg. Gilyán kan de bal niet met de borst controleren. Kishiro is nu in balbezit. Kishiro draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Warsiński met een harde bal richting middenveld. Svartzmann kopt de bal weg. Suski rent richting de bal. Gilyán onderschept slim de pass. Gilyán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectra - Rayo El viso 1:0

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elkhateeb zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Butanu geeft een lange en hoge pass. Wouters heeft problemen om de bal te vangen. Wouters schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectra 44%, Rayo El viso 56%.
Spectra - Rayo El viso 1:0

48e minuut.
Vansáš probeert naar een medespeler te passen. Wouters is nu in balbezit. Wouters speelt de bal door. Grişciuc is nu in balbezit. Grişciuc schiet op doel. Gauvio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Howing passt de bal in één keer door. Martino rent richting de bal. Martino geeft een hoge lob. Svartzmann is nu in balbezit. Svartzmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Vansáš rent richting de bal. Svartzmann is nu in balbezit. Svartzmann met een sublieme pass. Kishiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kishiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectra - Rayo El viso 2:0

71e minuut.
Svartzmann geeft de bal voor. Klungelig pakt Gilyán de bal. Lew rent richting de bal. Gilyán verovert de bal door een tackle van achteren. Gilyán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Penverne speelt de bal door. Vansáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Svartzmann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Svartzmann krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Gilyán met een sublieme pass. Kishiro rent richting de bal. Kishiro speelt de bal door. Gilyán is nu in balbezit. Gilyán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectra 46%, Rayo El viso 54%.
Spectra - Rayo El viso 2:0