Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galera do inferno ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Jornet bereikt de bal nog maar net als eerste. Japón Sevilla begaat een overtreding. Jornet raakt geblesseerd tijdens het duel. Jornet met een snel genomen vrije trap. Montava speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Japón Sevilla de bal onder controle te krijgen. Basante bereikt de bal nog maar net als eerste. Basante schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Esparraguera met een sublieme pass. Basante rent richting de bal. Maceira rent richting de bal. Burgos Carrasco onderschept slim de pass. Burgos Carrasco draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Galera do inferno - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 1:0

37e minuut.
Carballo is nu in balbezit. Carballo passt de bal met de wreef. Basante is nu in balbezit. Basante haalt uit met een fantastische trap. Suárez Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galera do inferno 46%, ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 54%.
Galera do inferno - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 1:0

46e minuut.
Ávila geeft de bal voor. Paz kopt de bal weg. Klungelig pakt Terán de bal. Ravelo is nu in balbezit. Ravelo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Beltrán onderschept slim de pass. Beltrán geeft een lange en hoge pass. Montava is nu in balbezit. Basante bereikt de bal nog maar net als eerste. Basante draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Burgos Carrasco kopt de bal weg. Klungelig pakt Ravelo de bal. García de León maakt een afschuwelijke overtreding. Ravelo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Japón Sevilla neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Burgos Carrasco onderschept slim de pass. Japón Sevilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos Carrasco onderschept slim de pass. Burgos Carrasco schiet op doel. Suárez Álvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galera do inferno - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 2:0

76e minuut.
Jornet onderschept slim de pass. Japón Sevilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Maceira speelt de bal door. Ravelo is nu in balbezit. Ravelo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Aguirre trapt de bal weg van het doel. Burgos Carrasco speelt de bal door. Basante bereikt de bal nog maar net als eerste. Basante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galera do inferno - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 3:0

83e minuut.
Daar is Ávila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ávila passt de bal zonder na te denken. Basante rent richting de bal. Basante draait met de bal, schiet en ... Suárez Álvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galera do inferno - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galera do inferno 56%, ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 44%.
Galera do inferno - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 4:0