Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C Los Olivillos C.F
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
13 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 21.8
matig Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Marañón Pérez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Parada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ravelo is nu in balbezit. Ravelo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C - Los Olivillos C.F 1:0

4e minuut.
Japón Sevilla probeert naar een medespeler te passen. Paz rent richting de bal. Paz passt de bal met de wreef. Ravelo is nu in balbezit. Ravelo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Díaz Blanco trapt de bal weg. Japón Sevilla kopt de bal weg. Marañón Pérez is nu in balbezit. Ravelo rent richting de bal. Ravelo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Suárez Álvarez trapt de bal weg van het doel. Parada kopt de bal weg. Medrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Medrano schiet op doel. Landeira kopt de bal weg. Suárez Álvarez bokst de bal weg.

11e minuut.
Klungelig pakt Parada de bal. Paz speelt de bal door. García Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravelo onderschept slim de pass. Ravelo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Borge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Japón Sevilla kopt de bal weg. Klungelig pakt Parada de bal. Ravelo is nu in balbezit. Ravelo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Maceira rent richting de bal. Terán verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Terán onderschept slim de pass. Terán geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 49%, Los Olivillos C.F 51%.
ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C - Los Olivillos C.F 1:0

49e minuut.
Japón Sevilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Borge onderschept slim de pass. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Terán rent richting de bal. Terán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Mestre de bal onder controle te krijgen. Fontanellas probeert naar een medespeler te passen. Medrano rent richting de bal. Terán is nu in balbezit. Terán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Marañón Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Marañón Pérez probeert naar een medespeler te passen. Mestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravelo verovert de bal door een tackle van achteren. Ravelo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 70%, Los Olivillos C.F 30%.
ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C - Los Olivillos C.F 1:0