Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D.GRUJOAN Segueros
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Amador is nu in balbezit. Amador passt de bal zonder na te denken. Guillart bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Giménez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Marrero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rico rent richting de bal. Rico geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D.GRUJOAN 54%, Segueros 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.D.GRUJOAN - Segueros 0:0

52e minuut.
Rico onderschept slim de pass. Rico probeert naar een medespeler te passen. Güiza is nu in balbezit. Amador onderschept slim de pass. Amador haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D.GRUJOAN - Segueros 0:1

55e minuut.
Creixell is nu in balbezit. Creixell geeft een lange en hoge pass. Olano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ortega Momparlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega Momparlet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Güiza passt de bal in één keer door. Porlán is nu in balbezit. Met opzet legt Ortega Momparlet zijn tegenspeler op de grond. Ortega Momparlet krijgt een gele kaart. Porlán wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

70e minuut.
Tárraga Sánchez speelt de bal door. Cuartero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Santamaría tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cuartero roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cuartero kan niet meer verder spelen. Rostoll komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D.GRUJOAN 49%, Segueros 51%.
C.D.GRUJOAN - Segueros 0:1