Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Olivillos C.F C.D.GRUJOAN
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.2
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Ortega Momparlet is nu in balbezit. Bacardit onderschept slim de pass. Bacardit passt de bal met de wreef. Medrano is nu in balbezit. Medrano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Olivillos C.F - C.D.GRUJOAN 1:0

21e minuut.
Mestre is nu in balbezit. Mestre geeft een hoge lob. Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Medrano verovert de bal door een tackle van achteren. Medrano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Alvariños geeft de bal voor. García Lara is nu in balbezit. García Lara met een sublieme pass. Terán heeft problemen om de bal te vangen. Terán draait met de bal, schiet en ... Kortina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Fontanellas rent richting de bal. Fontanellas passt de bal in één keer door. Medrano is nu in balbezit. Medrano schiet op doel. Giménez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Olivillos C.F - C.D.GRUJOAN 2:0

45e minuut.
Terán rent richting de bal. Terán speelt de bal door. Giménez is nu in balbezit. Terán is nu in balbezit. Terán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Olivillos C.F - C.D.GRUJOAN 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Olivillos C.F 42%, C.D.GRUJOAN 58%.
Los Olivillos C.F - C.D.GRUJOAN 3:0

48e minuut.
García Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. García Lara geeft een lange en hoge pass. Giménez controleert de bal met de borst. Medrano rent richting de bal. Medrano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Preciado rent richting de bal. Fontanellas rent richting de bal. Fontanellas probeert naar een medespeler te passen. Medrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Medrano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Klungelig pakt Ripodas de bal. Creixell is nu in balbezit. Creixell met een sublieme pass. Olano bereikt de bal nog maar net als eerste. Olano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Landeira probeert naar een medespeler te passen. Ripodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripodas passt de bal met de wreef. Terán rent richting de bal. Terán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Olivillos C.F - C.D.GRUJOAN 4:0

90e minuut.
Terán is nu in balbezit. Giménez onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Medrano. Medrano krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Olivillos C.F 50%, C.D.GRUJOAN 50%.
Los Olivillos C.F - C.D.GRUJOAN 4:0