Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galera do inferno Segueros
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Klungelig pakt Cuartero de bal. Terán geeft de bal voor. Abellán is nu in balbezit. Abellán speelt de bal door. Basante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruiz Férez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Rostoll geeft een lange en hoge pass. Jornet heeft problemen om de bal te vangen. Marrero verovert de bal door een tackle van achteren. Rico is nu in balbezit. Rico geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Terán geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuartero met een snelle inworp. Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballo geeft de bal voor. Klungelig pakt Uña de bal. Basante rent richting de bal. Basante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galera do inferno - Segueros 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galera do inferno 42%, Segueros 58%.
Galera do inferno - Segueros 1:0

52e minuut.
Abellán met een sublieme pass. Blas is nu in balbezit. Jornet onderschept slim de pass. Burgos Carrasco is nu in balbezit. Burgos Carrasco haalt uit met een fantastische trap. Ruiz Férez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Recamán met een sublieme pass. Blas bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas met een sublieme pass. Daar is Amador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amador haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Jornet rent richting de bal. Jornet speelt de bal door. Carballo met een sublieme pass. Basante is nu in balbezit. Basante schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Jornet rent richting de bal. Blas onderschept slim de pass. Blas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Amador de bal. Amador haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Galera do inferno - Segueros 1:1

78e minuut.
Rico rent richting de bal. Rico met een sublieme pass. García de León probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amador is nu in balbezit. Amador draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Martín Alexandre heeft problemen om de bal te vangen. Blas is nu in balbezit. Blas probeert naar een medespeler te passen. Amador rent richting de bal. Amador draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galera do inferno 49%, Segueros 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galera do inferno - Segueros 1:1