Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Segueros Los Olivillos C.F
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 21.9
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Marrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrero geeft een hoge lob. Amador is nu in balbezit. Amador haalt uit met een fantastische trap. Díaz Blanco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Segueros - Los Olivillos C.F 1:0

9e minuut.
Terán bereikt de bal nog maar net als eerste. Terán passt de bal in één keer door. Fontanellas met een sublieme pass. Medrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Medrano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Segueros - Los Olivillos C.F 1:1

21e minuut.
Tárraga Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terán onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tárraga Sánchez. Tárraga Sánchez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Segueros 67%, Los Olivillos C.F 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Segueros - Los Olivillos C.F 1:1

50e minuut.
Rico met een sublieme pass. Amador rent richting de bal. Met opzet legt Parada zijn tegenspeler op de grond. Parada is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

50e minuut.
Amador heeft problemen om de bal te vangen. Mestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Amador verovert de bal door een tackle van achteren. Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Terán is nu in balbezit. Uña onderschept slim de pass. Uña passt de bal zonder na te denken. Medrano is nu in balbezit. Medrano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Rico rent richting de bal. Rico passt de bal met de wreef. Amador is nu in balbezit. Amador schiet op doel. Díaz Blanco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Segueros - Los Olivillos C.F 2:1

77e minuut.
García Lara geeft een hoge lob. Inworp. Marrero met een snelle inworp. Rico is nu in balbezit. Rico geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Segueros 55%, Los Olivillos C.F 45%.
Segueros - Los Olivillos C.F 2:1