Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C C.D.GRUJOAN
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.8
average Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Maceira probeert naar een medespeler te passen. Olano heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pérez-Villamil. Pérez-Villamil krijgt een gele kaart. Olano wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Olano kan niet meer verder spelen. Bravo Suárez komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Güiza is nu in balbezit. Paz onderschept slim de pass. Paz speelt de bal door. Ravelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravelo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Inworp. Barba met de inworp. Marañón Pérez geeft de bal voor. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ortega Momparlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega Momparlet passt de bal met de wreef. Bravo Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo Suárez schiet op doel. Montava probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C - C.D.GRUJOAN 0:1

17e minuut.
Japón Sevilla passt de bal in één keer door. Guillart rent richting de bal. Barba is nu in balbezit. Ravelo rent richting de bal. Ravelo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bravo Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Bravo Suárez passt de bal in één keer door. Daar is Ortega Momparlet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortega Momparlet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C - C.D.GRUJOAN 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 52%, C.D.GRUJOAN 48%.
ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C - C.D.GRUJOAN 0:2

58e minuut.
Japón Sevilla verovert de bal door een tackle van achteren. Japón Sevilla passt de bal zonder na te denken. Ravelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravelo schiet op doel. Kortina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C - C.D.GRUJOAN 1:2

70e minuut.
Sánchez Griñón probeert de bal met de borst te controleren. Sanzol verovert de bal door een tackle van achteren. Sanzol geeft een hoge lob. Bravo Suárez rent richting de bal. Bravo Suárez draait met de bal, schiet en ... Suárez Álvarez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Sanzol is nu in balbezit. Sanzol met een sublieme pass. Klungelig pakt Maceira de bal. Bravo Suárez is nu in balbezit. Bravo Suárez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 47%, C.D.GRUJOAN 53%.
ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C - C.D.GRUJOAN 1:2