Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D.GRUJOAN ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Bravo Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo Suárez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Montava de bal. Ortega Momparlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega Momparlet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Paz rent richting de bal. Paz passt de bal in één keer door. Marañón Pérez met een sublieme pass. Ravelo rent richting de bal. Ravelo haalt uit met een fantastische trap. Kortina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Olano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ybarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Olano onderschept slim de pass. Olano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D.GRUJOAN - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 1:0

10e minuut.
Creixell is nu in balbezit. Creixell passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Giménez de bal. Ravelo verovert de bal door een tackle van achteren. Ravelo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Ortega Momparlet kopt de bal weg. Alvariños bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvariños geeft een hoge lob. Olano rent richting de bal. Olano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Ortega Momparlet rent richting de bal. Marañón Pérez is nu in balbezit. Marañón Pérez passt de bal in één keer door. Olano rent richting de bal. Olano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Creixell heeft problemen om de bal te vangen. Marañón Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Marañón Pérez probeert naar een medespeler te passen. Ravelo is nu in balbezit. Ravelo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Preciado rent richting de bal. Japón Sevilla verovert de bal door een tackle van achteren. Japón Sevilla speelt de bal door. Ravelo heeft problemen om de bal te vangen. Ravelo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Marañón Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Creixell onderschept slim de pass. Creixell geeft een lange en hoge pass. Olano heeft problemen om de bal te vangen. Olano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D.GRUJOAN - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 2:0

42e minuut.
Japón Sevilla verovert de bal door een tackle van achteren. Japón Sevilla probeert naar een medespeler te passen. Marañón Pérez rent richting de bal. Ravelo is nu in balbezit. Ravelo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D.GRUJOAN 49%, ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 51%.
C.D.GRUJOAN - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 2:0

46e minuut.
Ravelo is nu in balbezit. Ortega Momparlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravelo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ravelo krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Maceira geeft een lange en hoge pass. Preciado rent richting de bal. Ravelo verovert de bal door een tackle van achteren. Marañón Pérez is nu in balbezit. Marañón Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D.GRUJOAN - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D.GRUJOAN 56%, ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 44%.
C.D.GRUJOAN - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 2:1