Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galera do inferno FC Invicto
Normal Tactiek invicto 442a
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 32.4
slecht Schieten goed
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Burgos Carrasco speelt de bal door. Daar is Basante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawinek onderschept slim de pass. Klungelig pakt Gawinek de bal. Gawinek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galera do inferno - FC Invicto 0:1

3e minuut.
Burgos Carrasco is nu in balbezit. Ariano heeft problemen om de bal te vangen. Ariano geeft een hoge lob. Gawinek kan de bal niet met de borst controleren. Gawinek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Stemporowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stemporowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Terán de bal. Marin verovert de bal door een tackle van achteren. Marin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galera do inferno - FC Invicto 0:2

11e minuut.
Basante rent richting de bal. Basante passt de bal met de wreef. Jornet kan de bal niet met de borst controleren. Gawinek verovert de bal door een tackle van achteren. Gawinek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Galera do inferno - FC Invicto 0:3

20e minuut.
Siódmiak met een sublieme pass. Ariano is nu in balbezit. Ariano passt de bal in één keer door. Marin rent richting de bal. Marin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gawinek is nu in balbezit. Gawinek passt de bal zonder na te denken. Siódmiak rent richting de bal. Siódmiak geeft de bal voor. Klungelig pakt Terán de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galera do inferno - FC Invicto 0:4

26e minuut.
García de León geeft de bal voor. Gawinek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van García de León. Gawinek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grzesiuk wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galera do inferno - FC Invicto 0:5

30e minuut.
Gawinek onderschept slim de pass. Siódmiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Siódmiak speelt de bal door. Marin controleert de bal met de borst. Marin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Chamorro geeft een lange en hoge pass. Marin kopt de bal weg. García de León heeft problemen om de bal te vangen. Gawinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawinek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galera do inferno - FC Invicto 0:6

40e minuut.
Beltrán speelt de bal door. Grzesiuk heeft problemen om de bal te vangen. Siódmiak speelt de bal door. Marin rent richting de bal. Marin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Siódmiak speelt de bal door. Ariano geeft een hoge lob. Grzesiuk rent richting de bal. Siódmiak is nu in balbezit. Siódmiak passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Stemporowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Siódmiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siódmiak passt de bal met de wreef. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Galera do inferno - FC Invicto 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galera do inferno 70%, FC Invicto 30%.
Galera do inferno - FC Invicto 0:7

50e minuut.
Gawinek kopt de bal weg. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin geeft een hoge lob. Gawinek is nu in balbezit. Gawinek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galera do inferno - FC Invicto 0:8

61e minuut.
Ariano passt de bal zonder na te denken. Siódmiak rent richting de bal. Siódmiak met een sublieme pass. Gawinek rent richting de bal. Gawinek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galera do inferno - FC Invicto 0:9

66e minuut.
Gawinek passt de bal zonder na te denken. Siódmiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawinek is nu in balbezit. Gawinek speelt de bal door. Siódmiak geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Klungelig pakt Siódmiak de bal. Siódmiak met een sublieme pass. Daar is Marin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marin haalt uit met een fantastische trap. Terán probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Klungelig pakt Gawinek de bal. Gawinek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galera do inferno - FC Invicto 0:10

73e minuut.
Daar is García de León, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siódmiak rent richting de bal. Siódmiak met een sublieme pass. Marin is nu in balbezit. Marin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galera do inferno - FC Invicto 0:11

80e minuut.
Basante passt de bal met de wreef. Abellán is nu in balbezit. Ariano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ariano krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Gawinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawinek passt de bal met de wreef. Marin rent richting de bal. Marin haalt uit met een fantastische trap. Aguirre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galera do inferno - FC Invicto 0:12

85e minuut.
Abellán is nu in balbezit. Ariano onderschept slim de pass. Ariano passt de bal met de wreef. Gawinek rent richting de bal. Gawinek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Galera do inferno - FC Invicto 0:13

88e minuut.
Marin is nu in balbezit. Siódmiak met een sublieme pass. Daar is García de León, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawinek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galera do inferno - FC Invicto 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galera do inferno 69%, FC Invicto 31%.
Galera do inferno - FC Invicto 0:14