Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spectra Segueros
DrNo Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 18.7
zeer goed Schieten zwak
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Kishiro speelt de bal door. Gilyán is nu in balbezit. Gilyán heeft problemen om de bal te vangen. Gilyán draait met de bal, schiet en ... Ruiz Férez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Spectra - Segueros 1:0

6e minuut.
Tárraga Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kishiro rent richting de bal. Sánchez Ramírez is nu in balbezit. Kishiro verovert de bal door een tackle van achteren. Kishiro schiet op doel. Ruiz Férez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Howing neemt de hoekschop. Svartzmann is nu in balbezit. Svartzmann draait met de bal, schiet en ... Ruiz Férez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectra - Segueros 2:0

8e minuut.
Tárraga Sánchez passt de bal met de wreef. Martín Alexandre bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilyán onderschept slim de pass. Gilyán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spectra - Segueros 3:0

11e minuut.
Porlán rent richting de bal. Kishiro onderschept slim de pass. Gilyán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilyán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spectra - Segueros 4:0

12e minuut.
Daar is Manar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuartero bereikt de bal nog maar net als eerste. Manar verovert de bal door een tackle van achteren. Manar geeft de bal voor. Sánchez Ramírez controleert de bal met de borst. Ruiz Férez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Cuartero is nu in balbezit. Howing bereikt de bal nog maar net als eerste. Howing speelt de bal door. Kishiro rent richting de bal. Kishiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Manar met een sublieme pass. Recamán geeft een lange en hoge pass. Howing geeft een lange en hoge pass. Gilyán is nu in balbezit. Gilyán draait met de bal, schiet en ... Ruiz Férez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Manar passt de bal in één keer door. Svartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Svartzmann passt de bal zonder na te denken. Gilyán is nu in balbezit. Gilyán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Penverne met een sublieme pass. Gilyán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilyán passt de bal in één keer door. Kishiro is nu in balbezit. Kishiro schiet op doel. Ruiz Férez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kishiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kishiro draait met de bal, schiet en ... Ruiz Férez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Penverne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Svartzmann rent richting de bal. Svartzmann passt de bal zonder na te denken. Kishiro is nu in balbezit. Kishiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectra 27%, Segueros 73%.
Spectra - Segueros 4:0

46e minuut.
Recamán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kishiro verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Ramírez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kishiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Gilyán legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Sánchez Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilyán verovert de bal door een tackle van achteren. Gilyán draait met de bal, schiet en ... Ruiz Férez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Kishiro is nu in balbezit. Gilyán is nu in balbezit. Tárraga Sánchez rent richting de bal. Gilyán onderschept slim de pass. Gilyán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Amador rent richting de bal. Liinvee verovert de bal door een tackle van achteren. Liinvee geeft een hoge lob. Uña heeft problemen om de bal te vangen. Gilyán rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gilyán rent richting de bal. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Klungelig pakt Recamán de bal. Howing rent richting de bal. Howing geeft een hoge lob. Gilyán rent richting de bal. Gilyán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectra - Segueros 5:0

61e minuut.
Daar is Cuartero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Howing bereikt de bal nog maar net als eerste. Howing passt de bal zonder na te denken. Gilyán rent richting de bal. Gilyán schiet op doel. Ruiz Férez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gilyán rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectra - Segueros 6:0

70e minuut.
Kishiro passt de bal in één keer door. Liinvee bereikt de bal nog maar net als eerste. Liinvee geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gilyán de bal. Gilyán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Manar is nu in balbezit. Porlán rent richting de bal. Manar onderschept slim de pass. Kishiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kishiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Martín Alexandre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porlán is nu in balbezit. Kishiro verovert de bal door een tackle van achteren. Gilyán is nu in balbezit. Gilyán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectra - Segueros 7:0

82e minuut.
Porlán rent richting de bal. Kishiro onderschept slim de pass. Gilyán is nu in balbezit. Gilyán draait met de bal, schiet en ... Ruiz Férez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectra - Segueros 8:0

83e minuut.
Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Svartzmann onderschept slim de pass. Svartzmann geeft de bal voor. Gilyán rent richting de bal. Gilyán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectra 19%, Segueros 81%.
Spectra - Segueros 8:0