Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D.GRUJOAN Rayo El viso
Normal Tactiek KePoSTAMOS
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 29.3
slecht Schieten matig
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


8e minuut.
Maśnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pérez Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Maśnik verovert de bal door een tackle van achteren. Maśnik geeft een hoge lob. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kortina speelt de bal door. Vansáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Vansáš probeert naar een medespeler te passen. Grişciuc is nu in balbezit. Grişciuc haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wouters rent richting de bal. Wouters haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

11e minuut.
Giménez geeft een hoge lob. Butanu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Creixell de bal onder controle te krijgen. Vansáš rent richting de bal. Vansáš geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Suski rent richting de bal. Ortega Momparlet begaat een overtreding. Suski raakt geblesseerd tijdens het duel. Ploaie zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wouters is nu in balbezit. Wouters schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Maśnik is nu in balbezit. Maśnik probeert naar een medespeler te passen. Fulzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Grişciuc onderschept slim de pass. Grişciuc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Vansáš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figueroa onderschept slim de pass. Figueroa probeert naar een medespeler te passen. Grişciuc is nu in balbezit. Grişciuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D.GRUJOAN - Rayo El viso 0:1

30e minuut.
Ploaie rent richting de bal. Ploaie met een sublieme pass. Klungelig pakt Elkhateeb de bal. Elkhateeb passt de bal in één keer door. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D.GRUJOAN 82%, Rayo El viso 18%.
C.D.GRUJOAN - Rayo El viso 0:1

46e minuut.
Chwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Santamaría begaat een overtreding. Chwast is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chwast zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Giménez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wouters is nu in balbezit. Wouters draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

54e minuut.
Pérez Santamaría verovert de bal door een tackle van achteren. Chwast onderschept slim de pass. Chwast passt de bal met de wreef. Grişciuc is nu in balbezit. Grişciuc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Elkhateeb is nu in balbezit. Elkhateeb passt de bal zonder na te denken. Grişciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters rent richting de bal. Wouters draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

68e minuut.
Ploaie verovert de bal door een tackle van achteren. Ploaie geeft een hoge lob. Wouters probeert de bal aan de voet te houden. Grişciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Grişciuc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Elkhateeb speelt de bal door. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters speelt de bal door. Grişciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Grişciuc schiet op doel. Kortina bokst de bal weg.

74e minuut.
Vansáš passt de bal met de wreef. Giménez is nu in balbezit. Giménez geeft een lange en hoge pass. Maśnik is nu in balbezit. Maśnik geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Vansáš rent richting de bal. Vansáš probeert naar een medespeler te passen. Giménez rent richting de bal. Wouters onderschept slim de pass. Wouters draait met de bal, schiet en ... Kortina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D.GRUJOAN - Rayo El viso 0:2

85e minuut.
Maśnik is nu in balbezit. Maśnik geeft een lange en hoge pass. Daar is Fulzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wouters rent richting de bal. Wouters draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D.GRUJOAN 77%, Rayo El viso 23%.
C.D.GRUJOAN - Rayo El viso 0:2