Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Invicto ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C
invicto 442a Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
29% Spel op eigen helft 71%
20 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 18.1
goed Schieten zwak
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


11e minuut.
Klungelig pakt Ariano de bal. Marañón Pérez is nu in balbezit. Ariano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ariano krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ariano zal de hoekschop nemen. Japón Sevilla controleert de bal met de borst. Siódmiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Siódmiak haalt uit met een fantastische trap. Japón Sevilla probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Doeltrap. Montava met een harde bal richting middenveld. Alecrim kopt de bal weg. Marin controleert de bal met de borst. Marin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Invicto - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 1:0

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Suárez Álvarez trapt de bal weg. Alecrim met een sublieme pass. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Invicto - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 2:0

21e minuut.
Gawinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Barba begaat een overtreding. Gawinek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Błażejczyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gawinek kopt de bal weg. Japón Sevilla heeft problemen om de bal te vangen. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin draait met de bal, schiet en ... Suárez Álvarez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Haneda geeft een hoge lob. Marin heeft problemen om de bal te vangen. Japón Sevilla rent richting de bal. Marin onderschept slim de pass. Marin geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Invicto - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 3:0

29e minuut.
Ariano kopt de bal weg. Siódmiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Siódmiak passt de bal met de wreef. Marin rent richting de bal. Marin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Buitenspel voor Marin. Goede buitenspelval van de verdediging. Suárez Álvarez neemt vlug de vrije trap. Siódmiak kopt de bal weg. Gawinek is nu in balbezit. Gawinek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Invicto - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 4:0

34e minuut.
Ravelo rent richting de bal. Ravelo passt de bal in één keer door. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Siódmiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Siódmiak passt de bal met de wreef. Marin is nu in balbezit. Siódmiak is nu in balbezit. Siódmiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ariano is nu in balbezit. Ariano geeft de bal voor. Ybarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin verovert de bal door een tackle van achteren. Marin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Invicto - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Invicto 33%, ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 67%.
FC Invicto - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 5:0

50e minuut.
Siódmiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Siódmiak geeft een hoge lob. Daar is Montava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marin rent richting de bal. Marin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ariano speelt de bal door. Daar is Siódmiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siódmiak probeert naar een medespeler te passen. Gawinek rent richting de bal. Gawinek draait met de bal, schiet en ... Suárez Álvarez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Cot kopt de bal weg. Marin is nu in balbezit. Ávila tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marin raakt geblesseerd tijdens het duel. Alecrim zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marin rent richting de bal. Montava bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin verovert de bal door een tackle van achteren. Marin draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Invicto - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 6:0

61e minuut.
Klungelig pakt Marin de bal. Ravelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin verovert de bal door een tackle van achteren. Gawinek rent richting de bal. Gawinek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Siódmiak is nu in balbezit. Siódmiak passt de bal met de wreef. Gawinek rent richting de bal. Gawinek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Błażejczyk rent richting de bal. Marañón Pérez onderschept slim de pass. Marañón Pérez passt de bal in één keer door. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Invicto - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 7:0

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Ariano de bal onder controle te krijgen. Maceira bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siódmiak. Siódmiak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Invicto 26%, ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 74%.
FC Invicto - ESPAÑA FUENTEDELREY4ºA,B,C 7:0