Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rayo El viso Segueros
KePoSTAMOS Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
13 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 19.8
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


19e minuut.
Uña bereikt de bal nog maar net als eerste. Grişciuc onderschept slim de pass. Grişciuc geeft de bal voor. Wouters rent richting de bal. Wouters geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Chwast met een sublieme pass. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters passt de bal in één keer door. Vansáš rent richting de bal. Vansáš haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

33e minuut.
Vansáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Vansáš probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grişciuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grişciuc haalt uit met een fantastische trap. Ruiz Férez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo El viso - Segueros 1:0

39e minuut.
Martín Alexandre rent richting de bal. Maśnik verovert de bal door een tackle van achteren. Maśnik passt de bal zonder na te denken. Grişciuc is nu in balbezit. Grişciuc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Vansáš rent richting de bal. Tárraga Sánchez onderschept slim de pass. Tárraga Sánchez speelt de bal door. Wouters is nu in balbezit. Wouters schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo El viso - Segueros 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo El viso 38%, Segueros 62%.
Rayo El viso - Segueros 2:0

65e minuut.
Recamán met een snelle inworp. Porlán bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters verovert de bal door een tackle van achteren. Wouters haalt uit met een fantastische trap. Sánchez Ramírez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo El viso - Segueros 3:0

75e minuut.
Vansáš speelt de bal door. Elkhateeb heeft problemen om de bal te vangen. Elkhateeb passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wouters de bal. Wouters haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Vansáš haalt uit met een fantastische trap. Wouters heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters verovert de bal door een tackle van achteren. Wouters haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo El viso - Segueros 4:0

87e minuut.
Daar is Tárraga Sánchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vansáš is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martín Alexandre. Martín Alexandre krijgt een gele kaart. Vansáš raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vansáš neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo El viso 13%, Segueros 87%.
Rayo El viso - Segueros 4:0